Utisak nedelje: St. Protić, Stojanović i Stefanović različito o izborima i Vučićevim odlukama

Ostavite komentar


  1. Olja,ne zovi više Stojanovića,k’o Boga te molim ! Defetist ili provokator,svodi se na isto. Odmaže opoziciji žestoko i već duže vreme. Da nije slučajno,videćemo na promociji knjige,da nije trojanac ne bi primirisao sale ni u tragovima,živi bili pa videli.

  2. Prica se da su dokazi koje imate da su izbori pokradeni, nistavni, namontirani, neverodostojni… Izgleda da ste ga nadrljali I da ce vam veliki broj biraca okrenuti ledja, nakon ulicnih vam performansi i ostaloga come se bavite.

  3. @marko, gde se to prica ? Na Pinku, Hapiju,u Informeru..?Vi, SNS botovi, malo pamet u glavu! Vremena se menjaju ,istorija nas je ( valjda!) naucila da i najgore dikature kad-tad propadnu…A racuni uvek dolaze na naplatu….

  4. Prihvatanjem mandata dajete legitimitet izborima, a imate dokaze da su pokradeni. Izgleda da ovde ipak više niko nikada i ne treba da izlazi na glasanje, jer postoje i drugi načini za promenu i vlasti i opozicije.

  5. Na zalost, opozicija uvek nastupa gledajuci kako ce se to odraziti na njihovo biracko telo i kakve ce oni licne koristi izvuci iz toga. Ne kazem da medju njima nema iskrenih i pravih patriota, ali ima i onih drugih. Jedinu pravu snagu vidim u Proglasu, studentima i svim dobronamernim ljudima sirom Srbije. Ovaj rezim je zreo da padne, pitanje je samo vremena. Na nama je da to uradimo mudro, sto pre i bez posledica po ovaj izmuceni narod, a onda napraviti sistem u kome nijedna politicka partija nece moci da uzurpira institucije i zabraniti ucesce svima koji se zadnjih 20 godina bave politikom

Ostavite komentar


Politika

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim 10

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca rekao je danas da je scenario za incident u Banjskoj pre godinu dana, koji je on nazvao terorističkim, identičan ruskoj okupaciji Krima 2014. godine.Konjufca je dodao da Rusija nije odustala od ruskog sveta i da Srbija takođe nije odustala od srpskog sveta, dok je cilj napada u Banjskoj bio aneksija severa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.