Ponoš u „Utisku nedelje“: Šanse da se ponovo ujedini opozicija su nikakve

Ostavite komentar


  1. Не може опозиција да се уједини јер би сва лидери хтели да буду калифи уместо калифа.

  2. Bio sam kontrolor na izborima u decembru. Video sam nadu prethodnih meseci. Ovoliki nedostatak inteligencije ekipe koja izlazi na izbore nisam mogao ni da zamislim. Izdali ste narod koji je verovao u vas. Osvojicete 10% u Beogradu, mozda. I nije problem sto cete da puknete vec sto anulirate sve argumente da je kradje bilo. Sram da vas bude, uci cete u udzbenike, ali ne lepim povodom.

  3. Они који изађу под истим условима на изборе имаће исти резултат . “ Лидери “ као Лазовић добиће прво добро плаћено радно место , Ћута ће остварити своје амбиције , и још неки ће“ да би испоштовали вољу својих гласача “ ослабити опозицију и помоћи Вучићу .

  4. Ova biljana je bukvalno kopija zavetnice. Kakvi jadni sofizmi. Vidi se da je karijerista,oportunista i gazi bez skrupula. Vidi se da nisu ni imali dilemu dal izaci ili ne. Ocigledno se odluke donose iz vana. Falio je jedan Jovo Bakic da raskrinka ovakvu pojavu. Veeeeliki minus na zelene. Veliki plus za dss. Da mi je neko pre 6 meseci rekao da je ovo dss a ovo zeleni, mislio bi da je obratno. Respekt.

  5. Ako je ovo razracunavanje sa starom opozicijom,onda neka ide sve dodjavola.Zasto se Proglas ne ukljuci u ovo ludilo da proba da ih razuveri.Bojim se da ce svi da propadnu.Nikad nece dobiti uslove,svasta! Pa JEDINSTVOM su poceli da stvaraju uslove,jel to ne vide!!! Pa oni su vecina u Koaliciji,pa da li su?
    Ako imaju manje glasaca nego ekipa koja nece da iizadje i NDSS naravno,ONDA NISU.STA CEMO S’ TIM!!! Mnogo se nerviram!

  6. PROGLAS kao politicka stranka spas za ovaj narod. Pocistiti ove nesposobnjakovice i karijeriste mozda i korumpirana sa politicke scene. Zatim pripremiti i raspisati normalne i demokratske gradske izbore.
    Ova ovakva kompletna opozicija je nepovratno sama sebe eliminisala

  7. Nestrpljivi deo opozicije, koji hoće da pod neregularnim uslovima izađe na ishitrene izbore, pokazuje političku nezrelost, bolesno kompromiserstvo, srebroljublje i moralno posrnuće, čime rade protiv interesa građana, a pomažu SNS režimu. Još jednom se pokazuje, da male liderske strančice, na kraju završe kao oružje režima protiv većine slobodoumnih građana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.