Utisak nedelje: Usmeno prihvatanje predsednika Srbije evropskog sporazuma o Kosovu u Briselu nezakonito

Ostavite komentar


  1. U prošlosti smo i za puno manje rešavali to pitanje po kratkom postupku.

  2. Auh, ala ste ostri! Bre, taj covek SVE radi protuustavno i stetocinski evo 15 godina?!!! I sada ste se setlil da tog gangstera treba oterati( kad je uradio mozda i dobru stvar za Srbiju i region)?!

  3. Nema on gospodjo profesor Vesna ovlascenja da pregovara, prihvata, priznaje ili bilo sta drugo u ime drzave Srbije. Toliko biste trebali da znate. I uopste ne cudi da vam je ovo vas „najbolji student“ ikada na pravnom fakultetu BU. Kakvi li su vam onda bili tek ostali?!

  4. Kao i uvek kod nas , „mož da bidne , ne mora da znači“.Tako je to kada je u pitannu Predsedsednik , gde je on tu je i vlast , kada bude Predsednik vlade bice onda tamo vast.Zemlja apsurda

  5. Pa ko je resenje, da ne prihvatimo pa da nas Zapad a ne Rusija vrate u 90 te, ili da peistanemo da se ponizavamo prihvatanjem ovog sporazuma a onda za 10 do 20 godina kada EU odluci da se mozda prosiri ponizimo jos vise i formalnim priznanjem Kosova (Nemacka je to predocila kao uslov jos Tadicu 2011)

  6. U normalnim svijetu važi i usmeni i pismeni ali u Srbiji ne važi ni jedan jer potpisana je bezuvjetna kapitulacija u Kumanovu a sada 99% srba govori o nekom kumanovskom sporazumu.

  7. Ništa nije potpisano oko KiM. Kurti, EU i Amerika su se obavezali na formiranje ZSO.

  8. Da se urednik Danasa obrati gradjanima sa TV Pink kod Jovane Jeremic.
    Komentari koje objavljuju nisu dovoljni.
    Prava slika Srbije iz usta podobnih.

  9. Usmeno nema nikakvu pravno obavezujuću težinu tako da nastavite ovim tempom i izgubićete i ono malo auditorijuma što imate.

  10. Uputstvo koje ima naprednjačka banda je da nikad neće priznati je da je priznala Kosovo kao nezavisnu državu.

  11. Kolege, pa nemojte molim Vas da tako pričaju, kakvo usmeno prihvatanje, njega nije ni bilo, a i da ga je bilo sporazum treba da se potpiše. Sporazum nije neformalan akt, pismena forma je obavezna. Polagali su pravosudni, za toliko treba da znaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.