Šta god da urade u gubitničkoj su poziciji: Zašto opozicija i dalje pristaje da učestvuje na sednici Skupštine bez EU predloga?

Ostavite komentar


  1. Šta oni tamo traže?Sutra će ih isto prozivati za izdaju kao što će Vučića.Đilas neka ide i nije opozicija,ovi ostali neće imati ni za smanjeni cenzus.Izbori će sigurno biti posle ovoga i o tome treba da razmišljaju.

  2. Da li su Francuska i Nemačka predloženi Sporazum predstavili svojim Parlamentima pre nego što su ga pokazali nama? Da li je Evropska komisija raspavljala, i usvojila ovaj Sporazum? Da li su evropski parlamentarci upoznati sa predlogom, i da li su ga izglasali u Parlamentu?

  3. ma ljudi,kakva god da je opozicija,posao joj je da ide u parlament,ako su gubitnici,to smo svi mi….

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.