Uvek za Srbiju: Zahvaljujući Vučiću verbalno, fizičko, poslovno nasilje postalo svakodnevica

Ostavite komentar


  1. U Srbiji se traži PRAVDA..znači kad se u firmama uguraju oni sa kupljenim diplomama, onda umesto njih rade oni sa znanjem..i to traje dugo, predugo..i onda ti sa kupljenim diplomama postanu oni sa većim platama, šefovi i rukovodioci..i oni onda muče, mobinguju one koji pošteno rade. OPOZICIJ MORA DA OSLOBODI OVAJ NAROD OD NEPRAVDE!! I PSIHOLOŠKI I FIZIČKI!! Vratite dostojanstvo i moralni kodeks kroz rasturanje ovih sistema, kao i onih koji su se obogatili kroz lažne tendera, čak i ako nisu članovi stranke, a prihvatili su ovaj sistem!!

  2. Ko je ova žena ???…posle svega što je loše učinila/ pre svega mini hidrocentrale na planinskim rekama / – ima obraza da komentariše !…

  3. Ova gospođa već deceniju i više upozorava na lik i delo Veličanstvenog ali je niko ne sluša … Jel ovo neka pošalica, skrivena kamera …

  4. Sve što reče je istina,a bila sa njima.,, Progledala,,nažalost to treba da vidi zaslepljeni narod,lažima i obećanjima o povišicamam,koje opet od naroda uzima iz šupljeg u prazno,šta bi sa uzimanjem novca,penzionerima ,zaposlenima,4 god.što nevrati kad si pun ko brod ,,vrati oteto ,jer oteto je prokleto,kad imaš za bacanje para otvori se vrati dug i mirna Bačka,otvorite oči,ponovo obmane i ponižavanje ,vreme je da dođu drugi,jer ovi njegovi su obnevideli prateći ga odiše u provaliju…

  5. Gde si bila kad su rušili u Sava Mali i kad je pao helikopter? Što se nisi oglasila? Ćutala si i iz dana u dan hvalila Vučića. Kažeš da si neki profesor. Što nisi potpisala inicijativu za utvrđivanje plagijata S. Malog?
    Ćutala si i koristila privilegije!

  6. кизо, толике године су прошле у којима си била при самом врху политичког и економског смрада. И ??? Ни гласа ниси пустила. А сад нам причаш да су 2+2=4. Хвала, знамо. Знала си и ти, али ти се није исплатило да се оглашаваш. Да ови из Данаса имају неки понос, не би те оглашавали. Да ли је нека шема или … ???

  7. Ti da ćutiš! Sad kad nisi ministarka, kao vučić ti ne valja. Dok si bila tamo u snsu, sa njim, bila si kao on i svi drgi snsovci!

  8. Kako si odjednom postala tako prosvetljena? Da li ti je gubitak fotelje otvorio oči? Ne sekiraj se, mnogi pamtimo šta si radila i govorila dok si bila u vlasti, tako da…..

  9. Takav je/Vucic/jos od 2012,sto to nisi govorila dok si bila Gospoja ministarka 1,2 3 puta,e sad kad vise nisi sad cu da progovorim,more mars svi ste isti,zgadili ste se i bogu i narodu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.