MARINIKA TEPIĆfoto BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Sva politika SNS-a staje u jednu reč, nasilje. Fizičko ili verbalno, svejedno. Nasilje prema neistomišljenicima, političkim protivnicima, medijima, prema svakome ko ne prihvata da mu život uređuju naprednjački komesari, saopštila je SSP povodom kako su naveli flajera uvredljive sadržine sa fotografijom njihove potpredsednice Marinike Tepić koji su se pojavilu u Novom Sadu.

Kako se dodaje, ovoga puta, po ko zna koji put, meta je Marinika Tepić.

„Flajeri uvredljive sadržine, prepuni laži i mržnje, sa Marinikinom slikom, preplavili su Novi Sad. Nisu potpisani, ali je jasno ko stoji iza njih. Svi Pinkovi i Hepiji, Informeri, Srpski Telegrafi, Bokani i njima slični nisu dovoljni. Nisu dovoljne ni laži koje izgovara Aleksandar Vučić lično, nego se štampaju i flajeri sa istim porukama koje ponavljaju svi ovi njegovi megafoni. I sa porukom na kraju – nastaviće se…“, piše u saopštenju.

"Sva politika SNS-a staje u jednu reč - nasilje": Flajeri uvredljive sadržine sa likom Marinike Tepić preplavili Novi Sad 1
Foto SSP

Oni poručuju da znaju da će se nastaviti „jer ne može iz radikalske kože“.

„Jednom Šešelj – uvek Šešelj. Ali, ono što je važnije, znamo da neće još dugo i da će vladavini nasilja i mržnje na izborima doći kraj“, zaključuju u SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari