Uz posredstvo EP može se doći do ustupaka

Kako sagovornici Danasa iz opozicije vide buduće razgovore sa predstavnicima vlasti

Ostavite komentar


  1. Mnže doći, može… Ali, na kraju narod kaže svoje, a vama je rekao na izborima, šta misli o vama. 0,7%.

  2. Kakve „ustupke“ traze? Ustupke za sprovodjenje zakona? I kako „Nije imperativ da baš sve opozicione organizacije imaju iste zahteve“? Neke bi da za njih vaze drugaciji izborni uslovi?

  3. Ova bojkot opozivija,kao,traze pregovore o fer izborima,a mole se da do fer izbora ne dodje,da ne bi ucestvovali,jer ne bi prosli cenzus.Ama ljudi,istroseni ste,dajte neke mladje,pamatnije,nekompromitovanije,nekorumpiranije…sa vama nema dalje!

  4. Nema dileme da je ovakva opozicija kilava. Ako predsednik DSS.a neće da učestvuje u pregovorima sa predstavnicima EP i srpske opozicije, onda on uopšte ne treba da se bavi politikom. Kada bi mi sami rešili ovakve svoje probleme? Možda brzo, svega za nekih tričavih 400 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.