Uzbunjivač iz Krušika: Moj jedini motiv je bio da se sazna istina o korupciji

Ostavite komentar


    1. Razgovarala sam sa ljudima zaposlenim u Krušiku, verujte mi da bi i oni sutra aplaudirali direktoru. Toliko o ustajanju…

      1. Model mase za aplauze viđen je devedesetih. Novo je da se u sporom ritmu cinično aplaudira i sa zapada. Sve u svemu, naš moral je pijačna roba, klečimo oduvek i nemamo nameru niti snagu da ustanemo.

      2. A zasto si razgovarala sa zaposlenima u Krusiku? Pre ili posle ovog dogadjaja? Natasa, ti li si? Pa kako nam je dobri nas direktor?

  1. Nece ustati niko. Dolaskom petkovica i njegovih ,,strucnjaka“ Posle otkaza u Kovackom centru, aneksa i otkaza u Kruisku. Skoro 1.500 clanova ,,Biblioteke“ primljenih na odredjeno 1, 2 3 meseca. Ko ocekujete da ustene i kaze nesto u gradu gde jedno Krusik kako tako jos uvek isplacuje neke plate. A bilo bi lepo da se neko ozbiljan pozabavi radom u poslednjih 5-6 goidna, Kupcima , Dobavljacima, troskovima, Investicjama, sta je uradjeno dali to treba i da l ista od toga gde supotrosene pare radi i kako radi. Partijsko drzavni projekat Petkovic otisao je sada u Zastavu da i njih usreci /dugovima do guse/ Kao Krusik, ali je ostala njegov aekipa tako da se on i dalje u Krusiku za sve pita?

  2. u Krusiku znaju da je u pitanju pljacka drzavnih para. Niko ne sme nista da komentarise.

    1. Imenjače kojoj miliciji? Jel onoj u kojoj je glavni čovek onaj čiji tata kupuje oružje u Krušiku po povlašćenoj ceni i zbog koga je Aleksandar i uhapšen?

    2. Vama ocigledno nista nije dovoljno! Sta ste Vi uradili da poboljsate stanje u Srbiji koja propada – to je cinjenica?

    3. Hahaha, sendvic ne garantuje ukljucenje mozdanih celija, a? Da prijavi policiji, ciji je tata sef ovoga sto mulja po fabrici oruzja? Pa ti si stvarno genije!

  3. Aleksandre alal ti vera. Tako se brani radno mesto, preduzece, pa i drzava. Ne znam za veci patriotizam nego kad moralan covek ustane i ukaze na stetocine koje nam osiromasuju drzavu, a pune ranceve i dzakove. Svaka ti cast patrioto i puna podrska.

  4. Da li ti je mama pomagala u ekonomskom delu, sobzirom fa je bivsa direktorka. Nisi ti to radio zbog istine.

    1. Ako je i pomogla, dobro je pomogla. Svi su stisnuli petlju, i pravo u osinjak udarili. Tako nesto je i bilo potrebno za primer neodlucnim i pokleklim gradjanima Srbije. Konacno je mehanizam pokrenut, nepovratno.

    2. @slobodan: ovakve stvari mogu da povežu stručni ljudi, insajderi. Nisi očekivao da ovo znaju portiri na kapiji? Komentar ti ide strašno nisko. Zadovoljan?

  5. Valjda će Danas ovo sutra da stavi na naslovnu stranu, a ne vest o ceni ogrevnog drveta. Pronevere su epskih razmera. Mislite da Djilas, Jeremić i Obradović ne znaju za sve ovo. Pitanje od milion dolara je zašto čute. Zašto autorni i kleptomanski sistem napadaju kao majka kad grdi razmaženo dete?

  6. Hvala ti hrabri čoveče. Imaćeš šta da pričaš unucima. Postigao si nešto najvrednije u današnje smutno vreme – pošten si čovek. Hajde da otvorimo račun i uplatimo pomoć za troškove odbrane, izgubljene zarade itd.

  7. istoj onoj pistaljci kojoj daš 200e da nekoga oblate,pa ga onda ona Sladjana zove i trazi 10.000e da ne objavljuje blaćenje,svejedno da li nekome unisti zivot ili ne..pa ili je dobila 10.200 ili 200 ko nema 10.000,ali ga oblati onako..“novinarski“..uzas u kakvo smo se drustbo prevborili

  8. Znate li šta sada nedostaje? Da radnici Krušika organizuju demonstracije protiv ovog lika…
    A sada ozbiljno. Da li neko uopšte veruje da će ovaj događaj da promeni bilo šta? Ovog čoveka će osuditi na višegodišnji zatvor zbog izdaje, a mi ćemo i dalje da gledamo i cokćemo…

  9. Ja mislim da je on hteo da zaustavi napredak Srbije i zato je prijavio. Sta sad, da zatvorimo fabriku? Ziveo Vucic i sve sline oko njega!

  10. Čika Branko je harmonikaš u penziji, nije on nikakav isisavač novca iz Krušika. Za tako nešto potrebna je neviđena logistika, kordinacija svih službi i SMIP-a, odakle jednom penzionisanom harmonikašu tolika moć?

    1. Kad u ovoj i ovakvoj raspaloj Srbiji imaš sina ministra policije, imaš neviđenu moć i svu potrebnu logistiku, koordinaciju i ostalo što treba.
      Ali mislim da ti sve ovo savršeno znaš, samo se onako botovski praviš naivan, pozdravio te „čika Branko“!!

      1. @Aldebaran: “Nevinašce“ nije rekao ništa botovski. Previše si ostrašćen. On je napravio satiričan komentar, da iza pomenutog lopova stoje veći lopovi.

  11. Jel ono bese Predsednik pre dva meseca odavao drzavnu tajnu? Pa evo coveka koji je to „isto“ ucinio zarad narodnog interesa.
    I uzgred setimo se da smo klicali Asanzu i Snoudenu. Sta je sad?
    Svaka cast za naseg heroja i sve ostale uzbunjivace na svetu! Uz vas smo!

  12. Ovakvih ljudi ima bar po jedan u bukvalno svakoj državnoj firmi, odnosno instituciji u Srbiji, samo je potrebno da dobiju snažan signal da je vreme da iskorače i posvedoče i dokumentuju iste ovakve slučajeve u svojim sredinama. Javne nabavke na koje se godinama javlja po jedan ponuđač, ugovori koji se izvršavaju za tri dana, što je teoretski nemoguće, lažni zapisnici o primopredaji, u kojima se konstatuje da je nešto primljeno, a da ni ne postoji, fingirani besmisleni diskriminišući uslovi za ponuđače, koji nemaju veze sa zahtevima posla, već su „nacrtani“ za određene firme, nenamensko trošenje sredstava (npr. kupovina dobara namenjenih drugim organima), davanje sredstava iz budžetske rezerve institucijama koje posluju u debelom plusu, i koje uplaćuju svoje viškove u budžet, jer se na taj način desetine (pa čak i stotine) miliona dinara samo uplate dalje na račun neke firme (ili bolje reći nečijr firme), itd. Zvuči poznato? Zvuči stvarno? Pa verovatno zato što tako i jeste. Samo je potrebno da se pojavi neko kome ćemo verovati…

  13. Svaka čast majstore, ti si moj heroj. Ovo vam je patriota narode, a ne one mlatišume što brane državu od umišljenih neprijatelja kako neko ne bi primetio koliko su nesposobni i neradni

  14. Svaka Vam čast gospodine iz „Krušika“, neka već jednom počne da se odmotava to klupče zla i devastacije države Srbije pod rukovodstvom.Vucica..

  15. Ovo ne moze svako. Ovakvo postenje i hrabrost krase samo posebne ljude. Zato bih ja njega stavio za ministra ili cak premijera. Al na zalost to je utopija. Svi politicari zele vlast samo da bi se licno obogatili. Jedina razlika je sto su neki umereni a neki neumereni u tom opstem lopovluku.

  16. Svi sumnjivi Srbi pod jedan Sljivik, samo jedan normalan pod jedan Krusik! Stidite se, u svakoj firmi muzu lovu za SNS, jasmo je, ali Srbi, kukavice kakve ih je bog dao( tako su i 500 godina cutali i podvijali rep pod Turcima), cute i bledo gledaju harac hiljada Stefanovica… Mi smo, nemam reci…

  17. Tvoje ime će biti zauvek urezano Aleksandar Veliki ali Obradović a onaj drugi aleksandar u politički otpad

  18. Bravo Aco imaš petlju i pobudio si,
    Nažalost u svim Sveraka u Srbiji je tako pa čak i u sportu i tonom neprofitabilnim a šta je sa fudbalom i košarkom sve korupcija i pljačka Srbije sram ih bilo!

  19. Imenjace, ti si za nas postao heroj, ne naprednjacki nego pravi!!! Imas bezrezervnu podrsku vaskolikog cestitog naroda Srbije! Ovaj sljam na vlasti mora u zatvor, ne vi cestiti!!!

  20. kao, ranije je bili bolje samo nije smelo da se da se piše, nija dozvolio veliki gazda

  21. Uzbunjivač Aleksandar Obradović , zaslužio je orden za hrabrost ,za rodoljublje pre svega.
    Ostaje jedno pitanje je Aleksandru uručiti taj visoki orden Republike Srbije.
    Svakako ne Crkva , jer ona ima druge zaslužne za devastaciju Srbije, Neki , bilo koji general , NE on to nesme .
    Nema problema Aleksandar će dobiti najviše odlikovanje napaćenog naroda Srbije.
    Bi ce to jedno gromoglasno HVALA, koje će se protiv po svim ulicama , sokacima Srbije ali i po i
    sorovima ponosne Vojvodine !!!

    l

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.