Užice: Pobeda Vučića, odličan rezultat Stamatovića

Ostavite komentar


  1. Kakav naslov,Vucic je imao ogroman procenat glasova, a vi se bavite Stamatovicem, strasno.

  2. Ako je slobodarkom Užici,,pobeda,, Vućića,razlog za,,slavlje,, protiv čega su se borili oni stradalnici, i izginuli kad je stvarana UŽIČKA republika A VUČKO ,,samo,, dosledni Izdanak,Četničkog Vojvode.Ili su Tarabići promašili,,prvi put u istoriji,,.

  3. Šta reći, Vučić im upropastio pijaću vodu, oni ga opet glasaju …

  4. kao prvo vucic nije pobedio na izborima u uzicu jer nije imao ni polovinu glasova izaslih glasaca.a ako uzmemo u obzir da je na izbore izaslo 55%,jasno je da je vucic osvojio manje od 27% glasova biraca u ovom gradu.prema tome on nije moj predsednik.polovina od ovih koji su glasali za njega uradila je to iz straha da ne dobiju otkaz na poslu ili da bi dobili zaposlenje,realno vucica iz politickih ubedjenja podrzava jedva 15% ljudi.trebalo bi promeniti izborni zakon i propisati da na izbore mora izaci minimalno 2/3glasaca kao i za promenu ustava u skupstini,zatim da svi koji ne izlaze na izbore vise od jednom u zivotu moraju da plate vece takse npr za dokumenta,veci porez i slicno…trece i najvaznije u gradovima kao npr.uzice gde kandidat nije osvojio preko 50% odrzati i drugi krug,pa da vidimo kom opanci kom obojci…necu da mi predsednika izaberu stanovnici sela iz okoline prokuplja i pirota koji zive u srednjem veku…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.