Užički i čajetinski naprednjaci podržali šefa države

Vučić bije bitku za Kosovo, a opozicija urušava državu

Ostavite komentar


  1. Više je bljutavo čitati ovakve „vesti“. Pa zar je normalno da ulaskom u partiju svaki SNS-ovac dobrovoljno prihvata lobotomiju? Svi kao papagaji ponavljaju šta su čuli na sastanku sekte i niko ne sme da pokuša da razmišlja svojom glavom (a još kada bi se pročulo da ima svoje mišljenje, različito od diktiranog, joj joj joj)…

    1. Prvo svacije je pravo misljenja,kojoj ce partiji pripadati.razlicitost misljenja je dobra.Ruznoje nekoga vredjati,ako od tebe razlicito misli.E zato ste u velikoj manjini ti i tvoi politicki idoli.Dok to neshvatite,nema vam srece u politici a ni u zivotu.

      1. Kada botovi shvate da ne treba imati političke idole već da treba razmišljati svojom glavom i gledati svojim očima, Srbija će dobiti šansu. O kakvoj to različitosti mišljenja u krimi-sekti pričate? Pa svi ponavljate isto kao papagaji. A svako drugačije razmišljanje (e to je problem kod vas, ne razmišljate) napadate sa mržnjom. Bili bi ste spremni da ubijete za „mesiju“ koji vas vodi (opljačkane) na klanje.

  2. Ovo je demokratija na srpski nacin.Samo omo sto kaze vodja je istina.
    Ova pisma podrske me toliko asociraju na pisma podrske drugu Titu koja stizu sa svih strana Jugoslavije.Pola tadasnjeg dnevnika se citalo odakle stizu podrske.
    Neverovatno koliko smo izgubili cast,obraz zarad para i povlastica.

    1. Koliko se ja razumem,demokratski je dase iznese svoje misljenje podrske.neko podrzava neko osudjuje samo sto u ovom primeru vis e ljudi podrzava.Podrske bar imaju osnova,osnov za podrsku je Vuciceva borba za Srbe na KiM. i inteeres Srbije.A kritike slusamo,svakog dana bez osnova,pa nikome nesmeta.

  3. Pa ovi su sampioni,ovaj narod je kolektivno zreo za posmatranje,pa ovakve hvalospeve i pisma podrške nisu slali ni voljenom marsalu,ovo vec prelazi u debelu patologiju

  4. Da li se to sa Dedinja polako pojavljuju znaci duševne rastrojenosti? Izgleda da glasno vikanje u mukrofon:“ Držte lopova“ nema više oslonca u bahatosti i snishodljivosti Velikog Vrača i njegovih sledbenika, proizvodjaća srpske svesti, mišljenja i sreće? Da li sam to, na snimku iz VTI’- a, video suzu nemoći ili očaja? Da li tu nešto nije kako treba? Da li to neko organizuje podršku kao da je „spontana“ a vidi se, iz aviona, da je teledirigovana iz vrha „božanske moći“ i kao takva, ne direktno uperena na podršku kao podstrek, već namenjena širokim, zaglupljenim masama kao etiketiranje krivaca ( da oni nisu…. mi bi spasili svet), dežurnih izdajnika, lopova i prodanih duša, sveštenstva koje se odupire da proguta sve laži izrečene od strane podguznih mušica režima. Ne kažem, ne vole svi ovu zemlju i ne smatraju je svojom, pogotovu „neke“ iz nevladinih organizacija, ali njih ne treba ni slušati. Nisu vredne. Ali glas opozicije ne treba ignorisati, jer nije sve što kažu loše. Pitanje je samo da li imaš mu.a da ih prihvatiš.ili je, zbog opstanka na vlasti lakše proglasiti ih izdajnicima i lopovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.