Užički naprednjaci osudili najave skupa protiv sporazuma o KiM: Lažne patriote i izdajnici propagiraju sukobe 1Sedište SNS u Užicu/Foto: N. Kovačević

Užički odbor SNS je osudio najave protesta opozicionih stranaka desnice, koji bi trebalo da se održi 17. marta u Beogradu, na kome će zahtevati od Aleksandra Vučića da u Ohridu ne potpiše nemačko-francuski predlog za Kosovo i Metohiju.

„Najoštrije osuđujemo najave protesta na dan pogroma, čime se skrnavi sećanje na najtužniji i najnesrećniji dan srpskog naroda, kome su učinjeni veliko zlo i nepravda“, naveo je odbor užičkih naprednjaka.

„Dok naš predsednik, Aleksandar Vučić“, ističe se, „razgovara sa 30 ambasadora država članica Saveta Evrope i garantuje srpskom narodu mir, stabilnost i napredak, lažne patriote i izdajnici, kao i Kurti, propagiraju lažni napredak i lažni mir, neslogu i sukobe“.

„Borba našeg predsednika za Kosovo je konstantna i neprestana i potvrda da pogroma nikada neće biti i da Srbija zna kome da veruje, ko je vodi i sa kim je čeka svetla budućnost – sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, a ne sa lažnim patriotama“, poručuju iz odbora užičkih naprednjaka.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari