Konstituisana Skupština, poslanici dve opozicione koalicije se zakleli van sale (VIDEO/FOTO)

Ostavite komentar


  1. Interesantno je to što naprdnjaci opoziciju nazivaju „dosovskim lopurdama“, iako su svi najveći lopovi iz DOS-a prebegli u SNS i produžili pljačkanje Srbije, na čelu s ministrom finansija koji takođe opoziciju naziva „žutim lopovima“, a pritom misli na sebe.

  2. Srbijo gledaj kome si dala poverenje. Ispred skupstine Simo Spasic a unutra vecina skupljena na lopovski nacin. Sramota, sramota.

  3. I eto Pirove (besmislene svakako) pobede najvećeg dela onih konstantnih 50% izbornih apstinenata, „belih listića“ ili kako god ih imenovali sa glavnim „alibijem“( i ovaj put kada su SNS listom doneli pobedu) „svi su oni isti“. Dalje posledice ovakve „odbrane izborne volje“? Na sledeće lokalne (i u Beogradu ako se ponove) izbore će izaći maksimalno 10% verujućih u suštinske promene što je jednako efektu kao da se i ovaj deo opozicije kompletno „preselio“ u SNS. Ništa defetizam, „suvi“, brutalni realizam nažalost.

  4. Sta ce policija u skupstini bez ikakvog razloga.Ocigledno iz razloga da stiti poslanike SNS-a od kojih su neki skupljeni sa ulice i neki koji su za psihijatrijsku kliniku.

  5. Pa da,predsednik je kao i uvek bio u pravu. Opozicija je pripremila cirkus za publiku. Bitno je da su zakletve položene, a borbu protiv izborne krađe ostavljamo za neki drugi put. Živela Srbija!

  6. Znaci ipk smo tabanali za njihove fotelje i pare posto je jasno da su njih izabrali umesto naroda i postenja. Ni puskom da me teraju vise za njih necu glasati

  7. Jos u decembru su mi pametni ljudi govorili da je sve dogovor, da opozicija trazi izbore kako to opet ne bi radio Vucic, da ce opoziciji pripasti taman toliki broj mandata da sa naprednjacima i socijalistima imaju 2/3 vecinu da mogu da menjaju ustav zarad priznanja Kosmeta i prihvatanja i naseljavanja migranata koje nam vrate iz EU a da ce opozicija zato dobiti Beograd u ponovljenim izborima (prvo da se sve zavrsi kako treba u republickom parlamentu) i veci broj u fotelja u rep.parlamentu. I sve je bas tako ispalo, po dogovoru. Jedini je gubitnik posten narod koji ce jos 4 godine (a i vise kako izgleda) trpeti ovaj zulum. I kako je Causesku jednom rekao „Ova godina bice puno gora od prethodne ali i puno bolja od narednih“ tako da uzivajmo u zlatnom dobu, zasluzili smo.

  8. Čemu služe zakletve? Pa i Vučić se zakleo na Ustav da će ga poštovati i krši ga svakodnevno. I ima li posledica?

  9. Sve ide po planu. Sledeci korak su vanredni beogradski izbori u junu, kada ce Vucic da preseli sve svoje birace u Beograd i osvoji 60% glasova. I ovaj izgovor da gradjani cuju za izbornu kradju je podjednako besmislen, zbog medijskog mraka ti isti gradjani prebacuju kanal kada neko od opozicionih poslanika uzme rec.

  10. Izbori su legalni čim su potvrdjeni mandati.Time su „pokradeni izbori“ legalizovani. Predstava za glupi narod, a u stvari samo borba za fotelje. I vuk je sit i ovce na broju! Sve se odvija po planu i dogovoru! Ode Kosovo pa dalje redom. A budale ce i dalje „glasati“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.