IZBORI Vučić proglasio pobedu, Miroslav Aleksić kaže da nema govora da je SNS pobedila u Beogradu, Nestorović najveće iznenađenje (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Podnesite krivicnu prijavu protiv Gorana Grbovica.Pa neka objasni kome je otvorio vrata dvorane i po kom osnovu.

  2. Ajde Beograde,njih vise interesuje BG nego ostatak Srbije jer ako tamo izgube ne pise im se dobro

  3. I opet poraz,tezi nego ikad pre. Narod nece one koji ne postuju suverenitet I teritorijalnu celovitost Srbije I koji koriste mrtvu decu I omladinu zarad fotelja I vrse nasilje nad narodom. I posle sigurnih pobednika Radula,Jankovica,Marinike,Ponosa,sad dobismo I Aleksica u tom nizu a pobede nigde

  4. Srbija, broj stanovnika (popis decembar 2022): 6647003
    Srbija, broj glasaca (decembar 2023): 6.500.666

  5. Da sumiramo ove izbore, Vucic je rekao „Opozicija nema planove i program, samo je tema kako će da obore Vučića“, sto je istina, ma koliko lazni planovi SNS-a, program itd. Njegova kampanja je bila pozitivna za buducnost Srbije, plus hvaljenje projektima koji su zavrseni i koji ce mozda, a mozda i nece da se prave. S druge strane je napadao opoziciju. Opozicija je napadala Vucica i ceo program se sveo na „da se srusi Vucic“, bez ikakve vizije i predloga za buducnost. Sve se svelo na to cemo vam reci kad pobedimo Vucica. Navukao ih na tanak led. Nije ovo 2000. godina i sankcije da okosnica kampanje bude, sve samo ne ON.

  6. Ne palite se, ljudi. Dok god ima podršku Zapada, biće na vlasti. I pošteno je da se potpuni krah Srbije desi njemu.
    Ne bi bilo fer da neko drugi, ni kriv ni dužan, odgovara za politiku ubijanja sopstvene zemlje koju radikali i SPS sprovode već 30 godina.
    Ako vam je za utehu, nas je još Sloba onomad urnisao za vo vjek i vjekov.
    Mi smo već odavno mrtvi, ovo je samo batrganje u samrtničkom ropcu.

  7. Ja na izbore ne izlazim zato što smatram da narodu nikad neće biti bolje i da se te vancage bore isključivo da njima bude bolje. To da je Nestorović neko iznenađenje i nije zato što on nije opozicija nego deo vladajuće garniture a to će te da vidite ovih dana. Svi su oni deo vladajuće strukture i opozicija ne postoji kod nas a da je to tako mogli smo da vidimo kako se Ćuta i Ana Brnabić pozdravljaju posle emisije u kojoj su navodno bili ljuti neprijatelji. Kako je odjednom stala hajka na Đilasa,kako su pojedini opozicionari postali deo vlasti a pljuvali se do pre par meseci? Dok narod običan ne bude skontao da izlaze na izbore da bi političarima bilo bolje mi će mi živeti ovako kako živimo to jest preživljavao.

  8. Rekoh ja: jedino politika 180 stepeni okrenut protiv ove sadasnje i eto pobede i spasa Srbije i Regiona.
    Mozda ne iz prve ruke- al jedno trajanje ce imati veliki efekat.

    Nazalost vecina glasova opozicije je imala stav kao i vlast- u cemu onda fora.
    Jedino Pavle Grbovic, Zoki Vuletic…glas razuma.

    Djilas, Aleksic,….nema hleba.
    A ove druge jeremic, dveri zavetnici, tadic,radule,….no coment

  9. Mladi, ako vam do sada nije bilo jasno da treba da pakujete kofere i bežite, nadam se da vam je sada jasno.

  10. Hvala ovima što ne izlaze na izbore. Zahvaljujući njima mi naprednjaci smo pobedili, pa se nadam da ću sledeće godine i kćerku da zaposlim u neku državnu firmu.

  11. Ajde da ponavljamo izbore 20g dok ne pobedimo vi stvarno neznate sta radite strasno ja cu ako ponove glasati za sns jer vi ocito neznate nista o politici…..

Ostavite komentar


Politika

"Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina": Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on 10

„Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina“: Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on

Izjava Ane Brnabić, predsednice Skupštine Srbije da se iskreno nada da se predsednik države Aleksandar Vučić neće povući 2027. godine iz politike, jer takvog čoveka neće biti u Srbiji narednih 300 godina, predstavlja ispipavanje terena za moguće promene političkog sistema u Srbiji, kako bi se učvrstila pozicija Aleksandra Vučića, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.