UZUZ: Godfri da se izjasni da li podržava nasilje policije na julskim protestima.

Ostavite komentar


  1. Apel da se shvati razlika između incidenta F LOJD u SAD i protesta gradjana u Beogradu ovog jula..Mogu da razumeju samo ucesnici u julu u Beogradu .?
    Ostali nisu ni bitni.!

    1. Ja razumem da sam mirno stajala kad je policija sasula na mene suzavac i krenula da me juri sa pendrecima. To je nasilje.

  2. Gurman diplomata, sa najbledjim otiskom americke diplomatije…Iz americkog ugla gledanja -cinovnik po meri Srba…

  3. Pa šta je tu čudno, njegov predsednik je hteo i nacionalnu gardu da izvede na ulice svokog grada gde su bili protesti! A ovo se dešavalo u Srbiji, za koju ga baš briga, osim za američki interes u njoj. Klasičan predstavnik trampizma!

  4. Sve sto cete postici je da americki ambasador osudi brutalnost srpske policije, a narocito na Kosovu koje je zbog te brutalnosti i zasluzilo nezavisnost.

  5. Pobedom Bajdena amasador gubi na svojoj važnosti,tako da ne mora da objašnjava.Slično kao i Mongomeri,sada može da otvori biznis u Srbiji.

    1. Godfri je kadar Stejt Departmenta, a ne Bajdena,Melanije,Kamale,Trampa…Prosto je neverovatno kolike su političke analfabete kod nas!?!.Osim ako nisu korisni članovi literarne sekcije u funkciji nekih drugih politika?

  6. Izgleda da Vi ne znate šta je brutalnost policije. Čovek je lepo rekao da policija upotreblhava silu samo kada je lično napadnuta od huligana u Beogradu. Rado bih osnovao fond za prikupljanje novca da Vas pošaljemo na izlet u Pariz, da se prošetate metroom bez maske, pa da vidite šta je to brutalnost policije (to UZUZ ne sme da pomene jer će ostati bez sufinansiranja projekata). Izbacivali su Francuski policajci naglavačke iz metroa svakog ko nema masku, bez razlike žensko/muško, a na peronu ih dočekuju petorica sa isukanim pendrecima i udri gde stigneš. To je brutalnost.

  7. Polako se zaboravlja ko je ustvari napadao policiju,navijaci i placeni huligani a ne mirni demonstranti .To se i videlo drugog dana protesta.Sada se sve to brise i opozicija je kriva a vlast se sveti narodu nepreduzimajuci nikakve mere za zaustavljanje korone.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.