Valentina Reković ušla u SSP

Nekadašnje prepoznatljivo lice protesta i pokreta "1 od 5 miliona" vratilo se u politiku

Ostavite komentar


  1. Pa ako je ona ušla onda Marinika zreba da izađe.Počeo i Đilas kao Vučić fa skuplja bezvredne karijeriste

    1. Stigla piletina, Marinka na biciklu može da pakuje kofere za neku novu stranku.

  2. Koja im je korist? To je kao da imaš karijes. U početku se ne vidi.

  3. Sram vas bilo! Ali sram vas bilo! Da li sada treba da poverujemo da kada jednog dana dođete na vlast, nećete primati odbegle kadrove SNS-a?

  4. Мислим да смо завршили са ССП и Ђиласом. После пријема ове госпођице у ССП прилично је јасно да Вучић и његова екипа не греше потпуно у карактеризацији Ђиласа.

  5. Zašto SSP prima u članstvo osobe koje su uspele da se diskredituju i pre nego što su počele svoju karijeru?

  6. Bila bi prava vest da je otisla u SNS ovako nista cudno, sad se u SSP troaju svasta da bi omasovili stranku

  7. Ssp je prvo uspeo da pacifikuje najbolje opozicionare poput Marinike kkja sve vise nazslost gubi na kvalitetu. Ovo me ne cudi za ovu , sutra bi i cedu primili(samo da je mladji) i pola preletaca iz sns itd.. Sve vise sam blizi staroj varijanti da je Djilas trojanski konj. Dela govore..

  8. Svako ima pravo da postane clan neke stranke i to niko ne moze da joj zabrani. Ali na tome se zavrsava!

  9. Umesto za prava obicnih gradjana, SSP se izgleda najvise zalaze za mlade preletace iz AV jata. Obican gradjanin srba ce to znati da ceni jer ovi AV sasluzioci i ne kriju da im je licni interes najbitniji, a vi se folirate pricama o borbi protiv kriminala, korupciji ukljucujuci i politicku korupciju, a ovamo glavni aduti su vam Valentina i Vuk, kojima je Vucic sakupljao potpise za poslednje izbore. Bruka!

  10. Sve ok, priznala je grešku,izvinila se. Ali definitivno je drzite u frugom planu narednih par godina da malo „legne“ taj događaj.

  11. Vidim da ljudi napadaju SSP kako prima preletače, neki govore da je to znak da će SNS-ovci opet da prelete kad AV padne.
    Ljudi, SSP još uvek nije na vlasti, pobogu! Štaviše, daleko je od toga, Đilas je vrlo omražen zahvaljujući režimskim lažima, vrlo je upitno da li će biti vlast, i ako bude, koliko će imati on uticaj.
    Preletači su oni koji preleću u vladajuće stranke. Da je Valentina preletač i oportunista, bila bi odavno uz SNS. Sem toga, SNS-ovci su o Đilasu svašta pisali i pričali, zar mislite da će ih SSP primiti? Valentina o Đilasu nije ništa ružno rekla. U redu, izašli su na izbore ovi njeni iz 1 od 5 miliona, tačno, ali bojkot je ipak uspeo! Uostalom, opozicija mora da se ujedini za izbore u jednom trenutku, ne može bojkot zauvek.

  12. Ta mala je proizvod udbe. Nadam se da nije tačno. Razbila je 1 od 5 miliona, a radi se o tome da su na proteste dolazili uglavnom građani. Mlada jeste, ali je spremna na sve. Ako je i ona budućnost Srbije, možemo da plačemo. Budući ženski Vučić.

  13. Priključila se SSP-u, pa šta! Nije grešna što je izašla na izbore. Pitanje jeste, zašto, bar 5% od 5 miliona, nije glasalo za „1 OD 5M“? Šanse i prilike su tu, samo ih treba iskoristiti. Naravno, treba znati i umeti.

  14. Ko je ovo uopste? logicno bi bilo ako je mladja osoba da je usla u Psg…. ali tamo je ocigledno nisu primili….. Secam se da je neka devojka pricala da ima pocepane patike, ako je to ta onda je jasno zasto zeli da se bavi politikom.

  15. Biće da ankete pokazuju da je ogroman pad podrške sns-u, kad je aktivirao djilasa da „puca sebi u noge“, da pokaže biračima kako su ipak svi isti, da se neće ništa promeniti…, „gradjanska“ opcija je definitivno trula, korumpirana do srži… Kako sad stvari stoje, glasam za Boška (nisam srećan zbog toga, ali protiv ovog zla se mora), naravno ukoliko i on ne napravi nešto ovako…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.