Vanrednih izbora će biti 2019. godine

Opozicija da se priprema za parlamentarnu kampanju, smatraju izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Izbori će biti na jesen 2019.g. Pre toga idu izmene Ustava RS, pre kojih „javna rasprava“, a tek su izmene (popravke) poslate Venecijanskoj komisiji na odobrenje. Za sve ovo je potrebno oko 6-7 meseci, a niko ne raspisuje izbore u leto. Tako da je najrealnije jesen 2019.g.

  2. Ovo u sebi sadrži zrno racionalnosti.
    Stvari kulminiraju ka eksploziji. Srbija pritegnuta sa svih strana. Narod ekonomski uništen. Dolazi trenutak saopštenja gorke istine. Samim tim tu istinu mora aminovati narod ili je odbaciti. Ta istina se neće javno saopštiti ali ona će se vremanom iskristalisati u jasnu i gorku pilulu. Koju će narod morati da proguta ili baci u kiblu.
    Znači sve je opet do glasača. Narod plaća ceh.
    Budimo pametni da bi ceh ispao što manji!?

  3. Izbora ce verovatno biti uskoro tako da ce se tada videti koga vecina stvarno podrzava.

  4. Izlaskom na ulicu,opozicija je bacila rukavicu vlasti.Izbori su jedini nacin da se utvrdi laze li koza ili rog.Neko je tu precenio velicinu svojih rogova.

  5. Cirkus koji se pravi u parlamentu a nastavlja na ulici,jedino je resiv izborima.Neka se gradjani izjasne kakvu politicko vodstvo zele.

  6. Izbori su ok.Kako reče AV , 5min opoziciji 5 min njemu u debati
    Znači koliko av na rts u kampanji toliko vremena i za svakog drugog učesnika u izborim
    U suprotnom bojkot izbora

  7. Kakav izbor moze da ima NAROD sa VUCICEM, SESELJEM I NIKOLICEM, osim da jos izvrsi HARAKIRI. Dosta je bilo Vucicevih laznih izbora, reformi, patriotizma i demokratie. Ovi radikali, a tu bi mogli da im se pridruze i neki socijalisti kao onaj Antic, su od povratka na vlast 2012. godine u potpunosti razorili drzavu, kao nikada pre. Srbija je provizorium u kome stoluje MAFIJA, a AV je samo njen batler.
    Sumnjam da je moguc povratak u 2000. godinu, ali da ce nam se dogadjati neki KARAKTERISTICNI DOGADJAJI iz tog vremena, vrlo je verovatno. I zato Vucicu nije kriv narod vec njegov JULOVSKO-RADIKALSKI OLOS, koji pije poslednje kapi krvi gradjanima Srbije, kraduci ih preko racuna za struju, komunalije, onemogucavajuci ih da se lece kao ljudi. A, pokradeni novac kasnije ubacuju u trgovinu narkoticima, oruzjem i cigaretama, praveci licna bogatstva na racun sve siromasnijeg naroda.
    Cak je precutno suspendovano pravo glasa i ravnopravnosti , koje imaju svi civilizovani narodi pred sudom i institucijama, i jos uvek se zovu Narodna skupstina, Narodna banka, Narodna biblioteka, opstine, skole, univerziteti .. Sve je to sad uzurpirano od Vucicevog klana, bez mogucnosti da se bilo kome pozalite, sem ako preko SNS mreze ne uplatite kome i koliko treba.
    I zato narod Srbije umesto bilo kakvih izbora treba da Aleksandru Vucicu i njegovoj kompletnoj vladi, pripremi spektakularnu Novu godinu. Da ga 31.12.2018. ispratimo u ZABORAV. A, 1.1.2019. godine docekamo bez ikakvih izbora, dovoljno je samo da GRADSKA CISTOCA gvozdenom metlom pomete otpatke AV PROJEKTA, i drzavu od mafije vrati NARODU. I naravno nikad vise ne bi smelo da bude oprostaja grehova kao posle PETOG OKTOBRA, jer se zlo vratilo u gorem obliku.

    1. Cini se da.ste potpuno u pravu. Krimogena drzava vodje, zabrana rada,.zaposljavanja, neisplata zarada i mesecni rast zaduzivanja od oko 100.000.000. Eura, potvrdjuje zlo i nemogucnost opstanka naroda. Retki su parlamentarni poziciono opozicioni rezimi, a ovaj je takav, u kome se republika razume kao korporacija koncentracionog destruktivnog tipa koja unistava sopstveni narod i tako pravi budzetske ustede promasene vlade.

  8. sve dok ne postoje fer uslovi za sve ucesnike, novi izbori nemaju nikakvog smisla i samo je jos jedno ponizenje pristojnog sveta u Srbiji. Bojkot!

  9. Ma nece on da raspise izbore samo zbog nestabilne situacije na KiM zbog koje je i sam kriv, nego zbog sve veceg nezadovoljstva naroda sto ekonomskim stanjem, sto medijskim mrakom sto ogromnim lopovlukom i bahacenjem vlasti i to od onih najnizih tipa mesne zajednice do samog Vucica,tako da sto duze ceka to mu rejting sve vise opada. narod ce se probuditi kad tad a on to ne sme da ceka i onda sa svim potkupljivanjima,ucenama,dovozenjem i ostalim nezakonitim radnjama nece uspeti da sacuva vlast!A on pati da bude vlast,i da se sve pita a nas svrstava kao drzavu u dikaturu u sred Evrope u 21. veku!

  10. Od završetka održanih zadnjih parlamentarnih izbora 2017. godine stalno vise nove parlamentarni izbori. Sada smatraju (Z. Mihajlović) da novi izbori odgovaraju narodu i da se izvrši neophodna promena Vlade. Narodu ne odgovaraju novi izbori, jer skupo koštaju i zamajava se do iznemoglosti taj bedni i napaćeni narod zarad nečije bolesne, a nepotrebne, ambicije. Vladu mogu da menjaju kada hoće, imaju većinu u parlamentu, no bojim se ne znaju šta će i sa ovom. Sve dužnosti: predsednika, premijera, svih ministara, policije, tužilaštva, sudstva, obavlja jedno lice, ne daj bože da se razboli, pukli bi kao zvečke. Sa nikada dorečenih i najavljivanih izbora drži se tenzija i zamajavaju građani, pogotovu oni najgladniji. Izbori ne donose im hleba, već im odnose pare i gube vremena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.