Varhelji: Srbija izrazila interesovanje za novu metodologiju proširenja

Ostavite komentar


  1. Kad doje neko novi iz copora hipertrofiranih birokrata parazite iz takozvanog EP on se vec unpred raduje sto ce Vucic da ga obogati novcem gradjana Srbije. Kao I sve prethodne.. Tako da u tom kljucu treba citati izjavu ovog druga politicara na temu stanja vladavine prava u Srbiji.. I njegov biser : – da u zemlji „ima nekih nedostataka“. Oh kako me je nasmejao .Bas me slatko nasmejao. Odavno niko nije kao sada on !

  2. Ma nisu se ti orbanovpotrčko u TLPM !!!!! Ti da nam držiš lekcije iz demokratije i ljudskih prava. Tvoj shef podiže žicu u 21 – vom veku….breeee ! Treba oko cele Mađarske svi susedi da podignu žicu, pa da te pitam za zdravlje.

    1. bio je vrlo blag, poput leptirovih krila. Istina je da Srbiji ne postoji ni demokratija a jos manje pravna drzava. na primer ubice ili narkodileri se pustaju na slobodu pre izdrzavanja kazne i po pravilu beze van zemlje (za sta su im druge zemlje pogotovo EU zahvalni). Na primer mediji ne smaju da izvestavaju da je danas Utorak i da pada kisa. kao i da potpuno nov preskupi voz i pruga izmedju Beograda i Panceva ne saobraca samo zato da bi se SNS ovac vlasnik buseva bogatio na bus kartama i monopolu. A milion je takvih prica u Srbiji na svakom koraku.

  3. Pogledajte dobro lice ovog čoveka ako želite da znate kako izgledaju pravi neprijatelji slobodoljubivih građana u Srbiji. Ovo je jedan od predstavnika međunarodne zajednice kome je isključivi zadatak da pomaže Vučiću i njegovom mafijaškom fašizmu ostanak na vlasti, a možemo lako zaključiti iz kakvih prizemnih motiva on to radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.