Varhelji: Srbiji će biti omogućeno korišćenje do 15 miliona evra za hitne potrebe

Ostavite komentar


  1. Nama su te hitne potrebe bile već odavno, ali nije nisada na odmet bilo koja pomoć iz EU.

    1. Podržavajući stara,ljubišu i takve zamolio bih EU da obustave sve donacije,kredite,zatvore sve fabrike čiji su vlasnici iz EU i SAD,uvedu vize,izbace iz UN…samo da se podsetimo kako je bilo kada su isti ovi bili na vlasti devedesetih i uživamo u svim blagodetima ruskih i kineskih donacija i pomoći Srbiji…kao i devedesetih.Samo tada nećete biti plaćeni za botovanje,molićete za parče hleba,vodićete borbe na život i smrt za vaš kontejner…Jer to je tradicija crveno-crnih i julovaca.Istih ovih.

  2. Kažu iz EU, za hitne potrebe, pa gde ste bili pre 20-tak dana da pošaljete pomoć u novcu, kada smo mogli da kupimo bezbroj respiratora, a ne sada kada im je cena drastično skočila.

  3. Vucic je, po obicaju svoga metabolizma i mozdanih aktivnosti slagao i ovog coveka. Srbija nije ni u tragovima na tzv evropskom putu, niti ce ikada ispuniti obaveze na „Tom putu“ , narocito ne slobodu medija, slobodno pravosudje i borbu protiv kriminala , iskljucivo zahvaljujuci Vucicu koji je i sam ucesnik bvrojnih kriminalnih radnji i afera. Molio bih da ne cenzurisete istinu..

  4. Super, dođete nam još oko 120 milijardi za 1999. Dva svetska rata imate gratis.

  5. I vreme je da se EU aktivnije uključi i pomogne Srbiji u borbi protiv Covid-19

  6. Hvala EU na pomoci u ovim danima, Srbija ce to itekako znati da ceni i bice solidarna prema drugim zemljama Evrope koje su pretrpele najvece posledice ove katastrofe.Srbija ocekuje jos jacu podrsku EU

  7. Svakako da je podrska EU u ovom trenutku od velike koristi za Srbiju. Pomoc je neophodna,kako Srbiji,tako i drugim zemljama u ovakvim situacijama.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.