Vasiljević: Vanredno stanje nije ukinuto zbog izbora – to je smejurija

Ostavite komentar


    1. Lako je Suzani da tolkuje, ona nije slavila na postizbornoj žurci.

      1. Nekad pomislim kako bi bilo dobro da je više žena na značajnim pozicijama, da bi možda bile razumnije, odgovornije, poštenije, na kraju i emotivnije prema drugima, osetljivije na nepravdu… a onda vidim ovakve spodobe koje podržavaju nasilje, prostakluk, primitivizam, kriminal, opravdavaju zlo, prave nas idiotima… pa se setim da nitkova ima svuda i da je to nema veze s polom.

  1. Hvala ti, „časna“ savetnice, što si me prosvetlila. Ja sam bio ubeđen da je zbog izbora…

    1. Dragiša ova ti je baš dobra, šteta što nemože da like-uje.

  2. Volela bih da znam kako Vi gospodjo možete da se pogledate u ogledalo a da ne povraćate i da vas nije ni malo stid od svojih izjava!!!?

  3. Opet radikalska zamena teza. Niko nije rekao da je vanredno stanje ukinuto zbog izbora, već da su naglo ukinute mere za sprečavanje širenja virusa.

    1. Ko se zadnji smeje…
      Nama jos uvek ništa nije ni smešno ni smejurija.

  4. Ova gospodja nema ni trunke srama. Prosto je neverovatno koliko laže.Ko je uhvati da govori istinu,dobija nagradu.

    1. Iver od klade, starleta u pokušaju, novoradikalska stvarnost, sve za njihovu decu i monopol vlasti, naravno, ne samo vlasti. Dok ovakvi likovi tumače „zlatno doba“ vlastodršci apaju na veliko. Sram se tu nikako ne uklapa, naprotiv!

  5. Kada su ukinute vanredne mere, prvo sta sam pomislio bilo je da su ukinute radi izbora. Uslovi za njihove ukidanje nisu bili ispunjeni. Sve sta se desavalo poslednjih nedelja ide u prilog takvom razmisljanju. Nije smejurija, gospodjo Vasiljevic, to sto ljudi tako misle i govore, vec je smejurija to sto radite.

  6. Sad kad ste pobedili na lažnim izborima malo ste odložili odlazak u zatvor.

  7. Ko je vas uopste nesto pitao o vanrednom stanju gospoja Vasiljevic? El to i vi postadoste struka ?

  8. Cika Jova Zmaj: „I nista ne nauci pacurlija ta, nego samo kva, kva, kva“!

  9. Jel to i vi drugarice Vasiljevic postajete strukovno lice, mada vas, istini za volju , niko nista nije pitao na navedene teme ? Kako ste to samostalno odlucili da istupite u javnost, prosto je ocaravajuce. Malo li nam je strucnjaka i strucnih i inih objasnjenja po svim mogucim pitanjima svakoga dana. Samo ste jos vi nedostajali.

  10. Skroz je interesantno da psiho nije tu da ovo priča nego sad državu i njegovu partiju izgleda vodi ova „savetnica“. Sa njim mora da je nešto opasno loše kad ga nema uopšte. Ovo čak ne liči na koronu koja je blaža od gripa, ovo je nešto drugo u pitanju.

  11. Nas čeka smejurija posle vaše lagarije..
    A vas čeka…daleko ga bilo.

    1. Ovom bezobrastinom ste opravdali samo delic privilegija u kojima ste se obreli, a privilegovani ste samo zato sto smo bolesno i naopako drustvo. Da li je ova bedastoca od vas porucena, ili ste bili kreativni i resili da pokazete da ste ne samo na strani lazi, nego svojim lazima jos uvecavate ionako neponodnosljivo bescasce u kojem zivimo i pomalo umiremo?

  12. Najveća smejurija ste vi, gospođo. Istovremeno i najveća moralna beda.
    Možda se zato samo vi i ostali iz vaš sekte sekte smejete, cupkate, podvriskujete i slavite, dok nama ostalima nimalo nije do smeha.
    Ali mislim da će i vama uskoro presesti smejanje, kad krenu da vas po celoj Srbiji dočekuju srdačno kao u Novom Pazaru. A verujte mi, to vreme dolazi!

  13. Ova zena ocigledno problem u komunikaciji. Znaci za olako ukidanje protivepidemijskih mera i slanja poruke naciji da je blizu kraj i da smo ,, pobedili koronu“ kriv je Krizni stab. Ono sto ona ne shvata je da je na celu Kriznog staba premijerka Ana Brnabic. I da …. na zalost, ovo nije smejurija kako ona kaze, ovo je tragedija.

  14. Prvo što bi demokratska vlast trebala uraditi jeste da napravi jedan zatvor kapaciteta 10 hiljada mesta umesto nacionalnog stadiona i to negde u nekom kanenolomu gde nema ni jednog drveta.Alternativa je da pitamo Hrvate bi li nam prodali Goli otok

  15. Sve do jednoga, ili jedne, morali bi da se podvrgnu obaveznom lekarskom pregledu, ali ne zbog covida-19, ve3ć kao redovan pregled da li ste sposbni za taj posao, dakle, počev od lekara opšte prakse, preko otorinolaringologa, onda i kod očnog lekara i, na kraju, obavezno kod psihologa i psihijatra…

  16. A ja ucim decu da je laganje mnogo ruzna stvar.
    Kako su se ovakvi oblici zivota dokopali vlasti i odredjuju nove standarde ponasanja?

  17. Braća Zagorci bi ovako prokomentarisali ovu izjavu: “ Kaj ga piliš j…l te bog zdrkani ..

  18. Molim vas fda sde uvede zakon po kome će se ovoj ( na žalost i još mnogima), zabraniti da daje izjave.

  19. Jednom rekao jedan uman čovek
    „Doći će vreme da će pametan zaćutati, budala progovoriti, a fukara se obogatiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.