Vasiljević: Vučić je dva dana proveo na aparatima, danas je bolje

Ostavite komentar


  1. Mislim da predsednik treba da se odgovornije odnosi prema svom zdravlju kako ne bi ugrožavao svoju funkciju.

  2. Da li su Zorani Mihajlović Vučićeve izjave i likovanje posle Đinđićevog ubistva „nespojivi s ljudskošću, pristojnošću i težnjom da Srbija bude tolerantno društvo“?

  3. Priroda twittera i facebooka jeste da svako može anonimno ostaviti svaki komentar. Dakle to nije medium koji uopšte treba ni pratiti ni kontrolisati a ko ima i zrno razuma i ne komentariše ta s$#@a. Jer obzirom da su anonimni mogu biti postavljeni baš od tužitelja

  4. Strah od krivicne odgovornosti dovodi do povecane hipertenzije pa tako i do potrebe za aparatima.

  5. savetnica da dobije otkaz i krivicno da odgovara zasto nije na vreme savetovala vucica a primala platu

  6. Pa gde sad pred izbore da ga strefi? Folirant, nije njemu ništa, nego daj da naprave i mučenika od njega. Još samo da ga proglase za živog sveca

  7. Ako sam dobro razumeo Lončara i Vasiljevićku, ima hronične manje probleme sa srcem koji su se ozbiljno pogoršali, te je bio na samrti zbog čega su ga držali 48 sati na aparatima tokom kojih je on uspeo da napiše poruku na instagramu, ali je dobio terapiju pa je sada jači nego ikad?

    Voleo bih da čujem mišljenje gospodina Skorsezea na ovakav zaplet 😀

  8. Dva dana si se regulisao zdrastveno,odmorio sto bi mladi rekli resetovao.Izlazis iz VMA jaci,snazniji,izdrzljiviji.

  9. Predsednik je dobar,posten i radan covek,lako ce on pobediti ovu bitku,dace Bog da bude sve u redu.A kad dodju izbori uzivacemo u svakoj pobedi koju sns ostvari nad ovim antisrbima i opozicijom

  10. Nikada u životu se nisam radovao nečijoj bolesti, a pogotovo poželeo nečiju smrt, ali nije jasno šta je sve izgovorila gospođa Vasiljević na Pinku.
    Da se slavi nečija smrt, prvi put sam čuo od radikala, kada je ubijen Ćuruvija, Nikolić je izjavio da mu nije žao, Šešelj i Vučić su bili zadovoljni, drugi put, kada je ubijen Đinđić, Vučić je izjavio, da se dva puta u životu napio, kada su ubijeni Ćuruvija i Đinđić, Šešelj koristi svaku priliku da preti ljudima i da se podsmeva ubijenom Đinđiću, taj manir su praktikovali i neki njihovi botovi, posle smrti Borke Pavičević, a takođe u vezi oboljenja Đorđa Balaševića.
    Mislim da je to veliko zlo, ali treba reagovati prvo u svom dvorištu i zato mislim da je neprimereno, da se neko raduje tuđoj nesreći, pa i kada je zadobila nekoga, ko nam nije istomišljenik.
    Izjave Lončara i Vasiljevićeve su malo protivrečne, on jučer reče sve je OK i predsednik počinje sa redovnim aktivnostima u ponedeljak.

  11. Jako smo srecni sto je predsednik Vucic bolje, i sto ce nam se uskoro pridružiti da se zajedno borimo za Srbiju.

    1. Joj, zivote. Ko „mi“, kome „vama“ da se pridruzi? Na kom frontu? Kako se vi to „borite za Srbiju“? Rasprodajuci je? On za ozbiljne pare a vi za sendvic i obecani (ne i ostvareni) napredak u stranackoj hijerarhiji?

  12. Ja mlada i zbunjena a kolega, pripadnik nacionalne manjne, lud i uporan i eto, desilo se, hulju na svet donesoh. Komsinice kazu da je mladji jos gori ali ja mislim da je stariji nenadmasan.

  13. Vučić je probio svoje granice izdržljivosti, preterao je sa radom, 24/7 čovek radi a spava vrlo malo.Morao je organizam da odreaguje na taj stres.

  14. Zdravlje Srbije je obrnuto proporcionalno sa zdravljem Sizoja della /od/ Seselja. Srbija je krhka igracka u rukama ludog deteta koje je trga i lomi nemilice, uz pljesak bezmoralne ili bezmozgovne gomile sledbenika mracne sekte koja hoce rucak od Sizojevih lazi i kriminala upakovanih u nebeski progres

  15. I Vucic je covek od krvi i mesa,,ne razumem tu zlobu i nepotrebna komentarisanja.Ne mora niko da ga voli ili ne vvoli,ali ljudsi je uzdrzati se od zlih komentara!

  16. „sam tražio da ide u bolnicu“ ? znači sad je on kvalifikovan i da leči i da piše upute za lečenje ?

  17. Jedan nemoralan, samozaljubljen, iskompleksiran … tip okupi oko sebe gomile podrepnih muva (i saučesnika u pljačkama i drugim zloupotrebama) i posle 7 godina ‘vladavine’ (izgleda kao trista) unakazi Srbiju na svim nivoima a prvenstveno kada je reč o „ljudskosti, pristojnosti, težnjom da Srbija bude tolerantno društvo“. Zahvaljujući gore navedenoj grupaciji (da ne kažem bandi) ovo „društvo je postalo toliko jezivo“. Kažete da je „Vučić dva dana proveo na aparatima i da mu je bolje“, a Srbija je 7 godina na aparatima i sve joj je gore, zahvaljujući njemu. Naravno, Vučić nije nastao pre 10 – 11 godina već mnogo ranije, iznikao je na truleži koju je izgradio Milošević sa svojim satarapima, uredno odgajan od ‘baštovana’ Šešelja. Zato što 2000-te nije izkorenjen, danas korov ponovo (mnogo žešće nego pre) uništava državu.

  18. Zli komentari o zdravstvenom stanju predsednika Vucica su za svaku osudu. Toliko demokratiji i ljudskosti pojedinih osoba.

  19. Koja budala je stavila predsedniku poligraf umesto defibrilatora i maske za kiseonik!? Baš me briga što su svi otišli u Nemačku, pa nemate kadra nego zapošljavate ove nestručne stranačke botove!!! Zdravstveni sistem mora da funkcioniše besprekorno bez obzira da li je u pitanju predsednik ili običan građanin. Skidajte mu smesta te žice poligrafa i stavite EKG elektrode, da vidimo možda je čoveku stvarno pozlilo?

    1. Pa to je njegov poligraf. Predsednik ga svuda sa sobom nosi. Kažu da mu je to najbolji i najskreniji prijatelj.

  20. Protivnik sam svih onih koji se raduju tudjoj nesreci ali gospodjo da li poziv Sime Spadica na nabijsnje na kolac ili Mise Vacica na davljenje u Drini nije isto ali niste se oglasili a onda se cudite kakvo je drustvo vi treba da smanjite tenzije zato sto stvarno zivimo u ludilu

  21. „Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo ovako jezivo „. Desile su se 90.,a jedan od kreatora „jezivosti“ – širenja govora mržnje na duge staze, se spletom nesretnih okolnosti (nesretnih po srpski narod) našao sa druge strane „megafona“ pa žanje ono što je i sam sejao. Znači da se ništa novo ne dešava, čak ni većina aktera na sceni nisu novi, samo su „glumci starih uloga“ obukli nove kostime . I veliki vođa se uostalom presvukao,samo što novi kostim ne može da prikrije, da i dalje igra staru ulogu oportuniste.Jedino je toj ulozi sada dodao lični pečat, nemerljivu narcisoidnost. To je dominantna bolest u ovoj tragikomediji.

  22. Pala je tu jedna transfuzija krvi… kažu da mnogi koji sebi to mogu da priušte, od sportista do zvezda svih vrsta menjaju sebi krv (Mik Džeger odavno, na pr.) ali isključivo krvlju mladih ljudi do 25 godine. To ih osveži 100%, podmladi i mogu odmah sutra na posao, rade još jače, bolje i sve u tom stilu – kao SNS

  23. Donald Trump je morao da javno objavi nalaze mdeicinske komiseije, koja je utvrdila njegovo psihio-fizicko stanje i potvrdila da je u stanju da obavlja funkciju predsednika. Stoga, treba insistirati da predsednik Srbija izadje u javnost sa rezultatima pshio-fizickog stanja i da uveri naciju da je sposoban za izabranu funkciju.

  24. Mislim da se ne folira. Mislim da mu je srce stvarno zaribalo pošto je kriminal stresan biznis. Povratiće se on ne radujte se vi iz SzS prerano. Neće vam olakšati supstituciju vlasti. Možete i neki dil s njim da napravite, popušta fizički a vi ste nestrpljivi i alavi na vlast barem koliko i on.

  25. Čudno pa ga Sinod Srpske pravoslavne crkve još uvek za života nije kanonizovao, ne znam ko to više zaslužuje od Prvomučenika Ace.

  26. I sam bolujem od visokog pritiska.To je tihi ubica, u medicinskom žargonu.
    Predsednik je imao HIPERTENZIVNU KRIZU. To je strašno ( iz ličnog iskustva). Nastaje zbog prekomernog uzimanja soli( pršuta, kiseli kupus), a najpre nasledja i stresa.
    Zato : 8 sati rada, 8 sati spavanja i 8 sati druženja sa prijateljima, šetnje, čitanje knjiga.Nedeljom se NE radi.
    Meriti pritisak ujutru i uveče.Lekove redovno uzimati.
    Sad sam kao nov.Inače bih imao šlog ili infarkt.

  27. Kako kojim aparatima? Pa nije valjda na aparatima za gasenje, varenje, za kockanje?! Nije ni na poligrafima, niti na aparatima za punjenje lignji ili sarmi! Obicnim , bre, aparatima, iz Krusika. Za srce, za kradio vaskolikularne pare za bolje zdravlje! Pa onda u pun pogon! Ko dren, majku ti bozju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.