Vašington post: Bajden nije uspeo da odvoji Vučića od ruskog uticaja

Ostavite komentar


  1. Razlika izmedju inteligentnog čoveka I Mafijaša je ogromno ..apsolutno..neuporediva.!
    Vučič je ogrezli mafijaš sa prosečnom ili nizom inteligencijom!

  2. Postujte suverenitet I teritorijalnu celovitost Srbije,povucite priznanje Kosova,priznajte genocid nad Srbima I Srbija se mozda okrene vama

  3. Bajden nije uspeo da odvoji Vučića od ruskog uticaja ali je PUTIN uspeo da odvoji Vučića i SRBIJU od „zapadne civilizacije“ od demokratije od slobodnih izbora i od svega onoga sto jednu drzavu cini CIVILIZOVANOM i uredjenom evropskom drzavom a to i jeste ono cemu se vecina gradjana Srbije „nadala“ i to „ocekivala od PUTINA“ !
    Zivela Srbija, ziveo PUTIN !

  4. @Bucko „Razmišljam“

    Komentari su ti u rangu vrtica, bolje ih potpisuj sa Bucko Lupetam.

  5. @ odmori malo 4. januar 2024. u 13.04

    Sta sad nije dobro ?
    Boze me sacuvaj, sta god da napisem neko mi „nadje zamerku“ ?

    Pa je li Srbija danas DALJE od zapadne civilizacije nego sto je ikada bila, JESTE !
    Je li istina da oko 80 odsto Srba podrzava njegovu politiku i voli Putina, JESTE !
    Je li istina da su SVI Srbi „protiv uvodjenja sankcija Rusiji“ sto Srbiju UDALJAVA od zapadne CIVILIZACIJE, JESTE ! i td.
    Sta sam sad pogresio nije mi jasno ?

  6. Вучића је лако одвојити од било чега, уколико постоји његов и његових ближњих интерес, али је не тешко, него немогуће одвојити српски од руског народа, тако да УСА „игра на погешног коња“.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.