Vašington traži izveštaje o vojnoj saradnji Srbije i Rusije

Ostavite komentar


  1. Како то? Зар ми нисмо суверена држава? Ко се пита? Како АВ може да одговара за оно што радимо? Зар то није наша ствар? А овамо народу прича бајке!

  2. Hitno treba kupiti s300 i omoguciti rusku vojnu bazu u Nišu pa onda da razgovaramo s tradicionalnim prijateljima sa zapada

  3. Amerikanci i NATO su nam mnogo zla naneli, ogromnu stetu napravili bombardovanjem (bar 50 milijardi €), oteli nam teritoriju i imovinu na njoj, setkaju se po Srbiji kad hoce i gde hoce, sve za dzabe i jos nam masu prstom, no, no…Zasto mi treba da im objasnjavamo odnose sa Rusima, koji nas oni stite u UN?

  4. Zato onaj mali kosooki, hoce da nspravi interkontinetalnu, pa onda za sto

  5. Amerikancima moramo da podnesemo izvestaj o Rusima, a Rusima nosimo stenogram sta je izjavio nas premijer. A Vucic se hvali kako smo mi neutralni i da njega niko ne sme nista da pita niti da ga saslusava.

  6. Nije AV kriv, narod oce sa Rusijom. Narod je mrzeo Djindjica jer je covek bio prozapadno orjentisan.
    A kada se to najzad i desi evo mog predvidjanja razvoja situacije: veliki protesti, rizik od gubitka Vojvodine. Korak nazad u EU integracijama, gubitak bezviznog rezima sa EU prakticno iste sankcije porema Srbiji kakve su danas prema Rusiji. Jos jedan krupan korak ka dnu.

  7. Oni (SAD i NATO) prosto nas guraju u Ruski zagrljaj. Kako smo onomad mogli da kažemo istorijsko ne onima koji su nam oslobodili zemlju tako treba zaslupiti vrata pred nos i NATO-a i EU.

  8. Iz dana u dan sve veca i veca ponizavanja…i ovi nasi nas i celi svet njih zajedno sa svima nama…

  9. Ljudi , morate razumeti AV ! Ruska špijunska mreža sa centrom u Bgd-u je veoma moćna . Približavanje NATO će platiti glavom . Baš kao Djindjić.
    Načaljnik Putin nema milosti.

  10. Klanjaju se jednima, klanjaju se drugima. Čvge lupaju jedni, čvrge lupaju drugi. Naša vlast je postala univezalna podguzna mušica.

  11. Prema svecu i tropar: Premijerka onomad predade transkript izjave BBC-u, iako oni to opovrgnuse, ambasadoru Rusije a predsednik danas nosi licno isto to cak u SAD, nadam se bar direktnim letom Air Serbije za New York, nekom cinovniku!

  12. Ma, je li to moguće? Kako to kada smo slavili Trampa? Doduše, AV bio s Klintonom, pa za naše dobro angažovao i Blera. Bio on, naročito za višestruke izborne potrebe i kod Vladimira. A Vladimir, obećao avione, kamione sa sve raketama. Za svoje (ruske) potrebe, naravno. Plus, treba te poklone da popravljamo od ušteda na najbednijim platama i penzijama. U majčici Rusiji, naravno. Neki će se setiti da su braća Rusi lepo povezali Kosovo i Krim. Dakle, mudra politika učesnika i nastavljača (ponavljača) socijal-radikalske politike, traje.

  13. Transkript intervjua za ruskog ambasadora, izveštaj o saradnji s Rusijom za vašingtonsku administracijui…šta je Ѕrbija danas? Država? Ѕvačije vlasništvo?

  14. Mozemo mi biti neutralni ali cemo snositi posledice. Jer ako nisi samnom onda si protiv mene a sta ce biti dalje mozemo sami naslutiti.Nikako da se opametimo da smo skupo platili tu nasu neutralnost 90 ih a sada je prilika da srbiju svedemo na bgd pasaluk naravno neutralni na koga ce svako naskakovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.