„Vaspitačice, članice SNS, ili ne rade ništa, ili idu da podrže Vučića“

Vaspitačica iz vrtića „Čarolija“ iz Vršca, za Danas, o ucenama i pritiscima Srpske napredne stranke na zaposlene

Ostavite komentar


  1. Svaka cast na tekstu! Ovo se desava u svim gradovima i svim predskolskim ustanovama. Islo se na mitinge i Vucicu i Putinu. U međuvremenu su vecinu tih „Ljubimo te vodjo“ prebacili da se desava vikendom. Veci deo kolektiva se odazove a malobrojni ostanu u spojenim grupama. Oni koji su isli kao koriste odmor, tako a je sve legalno. Cak i samo rukovodstvo SNSa se pita Ko ostane s decom kad se toliko vaspitaca odazove.

  2. Žena mog brata nije mogla dobiti stalan posao kao vaspitačica u Pančevu jer nije htela da postane član stranke. Radila je na odredjeno nekoliko godina, dobijala i zvanične nagrade kao najbolji vaspitač, ali je nakraju dobila i otkaz.
    Uvek je toga bilo i biće, ali ovakvo zlo nije bilo. Ova vlast grabi da zaposli što više kako bi ih što više ucenjivala…

  3. Isto kao i u Smederevu. Vaspitačica, koja je ujedno upravitelj jednog vrtića, retko dolazi na posao, na prstima ne mogu da nabrojim koliko sam je puta videla od početka godine u sobici mog deteta. Inače je često u radno vreme viđana kako nosi zastavu stranke, na TV-u kako joj pruža podršku, a o odmorima i da ne pričam.

  4. Ista prica u novim Akademijama strukovnih studija. A vi iz Danasa objavite ovaj komentar

  5. Sve je 100% tačno
    Radio sam u blnicu, interesantno je da sam se tamo zaposlio bez članstva u sns. Kada mi je istekso ugovor o radu koji sam potpisao na šest meseci krenule čuvene pohvale. rečenomi je da dobro obavljam svoj posao i da su kolege i kolegenice zadovoljne sa mnom. Ali ima jedan problem, nisi član ni jedne stranke morao sam da potpišem pristupnicu da bi mi ugovor bio produžen. Bili smo na mitingu u Vršcu, Smederevu, Novom Sadu i Beogradu. Onda je počelo da moram da radim ovo ono, odbio sam i dobio sam otkaz ne,pada mi na pamet da idem od kapije do kapije da smaram ljude i da ih zovem telefonom i čitam sns tekst o zlatnom dobu. Ljudi nemjote da se plašite izađite i glasajte, da ova bagra konačno ode iz naših života

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.