Kako stranke obezbeđuju izlazak na glasanje „svojih“ birača

Važno upisati JMBG na štandu

Ostavite komentar


  1. Uvedite obavezu glasanja kao u Australiji, ili placanje kazne 10.000 dinara pa cete videti izlaznost! Bar se vise niko nece moci zaliti na manipulacije, lenjost biraca itd..

  2. Pa nije samo to, moji saveznici u zemlji mi kažu da je promenjen zakon i da se dozvoljava da se prizna glasački listić i kad je nešto dopisano ako se može jasno videti koji je broj zaokružen. SNS onda sistemom tačkica koje njihovi ucenjeni birači (dobijanjem / gubitkom posla itd.) prati da li su svi ispunili obećanje (jer su ucenjeni) da će zaokružiti SNS. Otvorena krađa.

  3. Pre par dana bio sam na odmoru u mestu 150km.daleko od Beograda.U razgovoru sa rođacima iz okolnih sela doznao sam da se u večernjim časovima organizuju sastanci seljana,aktivista SNS i opštinskog rukovodstva sa ciljem da utiču na svoje rođake,famoliju,prijatelje,kumove,kolege,poznanike iz Beograda da glasaju za SNS?Nisam mogao da poverujem da oni ,iz teške zabiti,znaju o pitanjima Beograda bolje nego oni koji tamo žive?A kada se bolje razmisli svaki glas je bitan i vredan,a način-ko te pita.

    1. Užas! I mene zove „prijatelj“ iz Smedereva, da mu učinim jednu malu uslugu, kad budu zvali iz SNS-a da kažem da ću izaći na izbore i glasati za SNS. Kad je „video“ da sam pobesneo, kaže, pa prijatelji smo učini mi toliko, bar im kaži da ćeš da glasaš za SNS.

    2. Dragoljube, za budućnost Beograd i Srbije najvažnije je da OSLOBODIMO TV Bastiljukojom od osniovanja nisu upravljali Srbi iz centralne Srbije, nego uglavnom izbeglice sa Kosova i Bosne !!!
      Naime, nema demokratije i vladavine prava u Srbiji , dok se javni servis ne OSLOBODI od sile mraka koja iz senke upravlja RTS-om od osnivanja do danas.
      RTS će postati slobodan, tek kada na ekranima svakodnevno vidimo i čujemo sve važnije političare, i budu prikazivane političke emisije sa predstavnicima stranaka, a ne sa tzv pink-analitičarima !!

  4. Ivane@ kojih 10.000 kupuju ih za dve pastete. Prvo su ih osiromasili do te mere da sa njima manipulisu za dve pastete.

    1. 10.000 kazne za one koji ne izadju na biralista. Zar nije efikasnije kazniti one koji odbijaju da ucestvuju u kreiranju sopstvene buducnosti (t.j. preuzimanje odgovornosti za sebe) nego da ih jos i placamo „2 pastete“ za to da obave svoju gradjansku duznost? Sto se mene tice, mogu i da isaraju listice, prave od njih avione itd, ali na izbore SVI moraju da izadju, a ne da non-stop kukaju kod kuce i na internetu kako su „prevareni“, „izbori izmanipulisani, neregularni“, kako neko „vlada sa svega 25% birackog tela“ i slicne gluposti.

  5. Ima nesrece puno, zdravo je da ne poznajem ni jednog ko je clan sns…manje je nemoralno prostituisati se nego se na to zlo odluciti…nekad mrak u glavi, neznanje najefikasnije stite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.