Veber: Dodikovo ponašanje političko spinovanje

Ostavite komentar


  1. Napokon nam je Bodo objasnio ko je garant a ko potpisnik i ko je drzava a ko nije iako u UN glasanje pokazuje drugacije. Plasi se da Amerika ne pristane na razmenu.

  2. BiH je suverena država, a Srbija je suverena koliko se vama nemcima prohte. Pokvaren si do koske veberu jedan.

      1. @Posmatrač sa strane

        A u koga se kune tvoj Milo? Beskrajno zabavlja kada neko ko ima Mila za gospodara utripuje da je kvalifikovan da kritikuje preko plota.

  3. Na stranu ovaj Veber koji je samo jedan mali rezimski potrcko i nebitan lik po svim osnovama ali je zanimljivo da Nemacka pokusava da nametne identicnu politiku kao za vreme II svetskog rata a to je albanizacija Kosova i otcepljenje od Srbije, unitarna BiH sa muslimanskom prevlascu i Srbima iz BiH koji su odvojeni od Srbije, rasrbljeni i pretvoreni u pravoslavne Bosance, etnicki cistu Hrvatsku sa slabim i pod kontrolu stavljenim Srbima i anti-srpsku Crnu Goru. Neverovatno da i danasnja Nemacka ima identicne interese kao nekadasnja Hitlerova i da danasnji Nemci imaju obraza da sprovode istu politiku kao i pre sedamdeset godina.

    1. odavno je poznato da stvaranje eu predstavlja nemacki prodor na istok mirnim sredstvima

  4. A ja se ponadao da je hitlerjugend prošlost, kad ono samo izviru potomci i sole pamet svima u Evropi.

  5. Tipican zapadni licemer koji ne bidi brvno u sopstvenom oku ali vidi trun u tudjim. Okupacija Kosova je krsenje medjunarodnog prava i ovakvi to veoma dobro znaju ali misle da sila moze da opravda sve. Nece da moze doveka Bodo licemeru, proci ce i vase jednog dana.

    1. Čitam komentare i ne vjerujem! Srbi nikako ne shvataju da u međunarodnim odnosima ne postoje prijateljstva, već samo interesi. Da bi neka sila bila velika, mora da radi 2 stvari: da sebe uzdiže, i da suzbija ostale. To rade SVE sile, pa i Rusija. Ako bi dozvolili pripajanje RS, Srbija bi mogla artiljerijom gađati Zagreb i Sofiju. Njemačka, Velika Britanija, Francuska, Turska i Rusija NIKAD neće dozvoliti stvaranje velike sile na Balkanu. NIKAD! Uzaludne su bile, i biće, sve žrtve na stvaranju Srbije veće nego danas. Zato mi je žao svih žrtava, jer su uzaludne. Treba shvatiti i da građani nemaju koristi da li je njihova država velika ili nije. Uporedite Rusiju i Luksemburg. Ko živi bolje? Od toga korist ima samo elita i niko drugi. Slovenci danas žive bolje nego u Jugi, iako je Juga bila regionalna sila.

  6. Razlika je drastična, Republika srpska je država a Kosovo i Metohija je južna srpska pokrajina!

  7. Dodik spinuje a šta ti radiš, imam utisak da rušiš srpske države. Nije vam dosta koje ste zlo naneli Srbima u proteklom veku.

  8. kad je Rugova tražio za Albance na Kosovu i Metohiji, ništa više od onoga što imaju Srbi u Krajini. Šta se u međuvremenu dogodilo, svi znamo.

  9. Većina stanovnika planete Zemlje živi u zemljama koje nisu priznale Kosovo i to ni nekoliko Vebera ne mogu da promene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.