Večeras prvi niški protest „1 od 5 miliona“

Ostavite komentar


  1. Idemooo Nišliije i južnomoravci !!
    Tražite konkretne zahteve :
    – RAVNOPRAVNU REGIONALIZACIJU Srbije sa više ravnopravnih pokrajina,
    bez nadležnosti u državnim pitanjima;
    – PROGRESIVNU stopu poreza (preko tri prosečne plate, imovine, dobiti,..);
    – nedeljno radno vreme od 35 sati (7 sati dnevno), a da se prekovremeni rad (maksimum 30 sati mesečno) plaća 50% uvećeno;
    – privilegovan položaj majke sa dvoje dece (skraćeno radno vreme za 2 sata), a sa više dece, za 3 sata,
    – veća socijalna pomoć za sve građane sa minimalnim penzijama i oplatama !

  2. Ljudi, pa da li znate zbog koga izlazite i gubite svoje vreme, ne dozvolite da vas okrenu protiv sadasnje vlasti koja jedina zeli dobro svim gradjanima!

  3. Kakav “entuzijazam” medju “intelektualcima”, hahaha.. I kakva spontana pronarodna, apolitična okupljanja! Prosto bajka.

  4. Podržavam proteste u Beogradu, Nišu i sve ostale jer i ja jedva čekam da ovaj žvalavi, što se ne skida sa televizije, što pre ode. Ali mi se ne svidja to što u Nišu vodi proteste Saša Živić koji je član Nove stranke a to je stranka Zorana Živkovića. Tog istog Živkovića za kog smo isto tako jedva dočekali da ode. Tog Živkovića kod koga je Marinika Tepić koja je jedan od žešćih mrzitelja Srba. E to me deprimira, jedva čekam da AV ode a kad vidim ko se skuplja da ga otera, bude mi muka jer ne bih ni on da ode ako ga ovakvi zamene.

  5. Ajde,juzna pruga,ne brukajte se!Sledece subote da vas bude duplo vise:)
    Podrska za Nislije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.