Velebit: Obraćanje Vučića dobro, ali građani ne znaju da li govori istinu

Ostavite komentar


  1. Znaju gradjani da li govori istinu. Svaki dan nesto kaze na tv-u i cesto uskace sebi u usta.

    1. I ja stalno razmisljam o ovome sto prica Velebit.. Tacno sve ovako.. Kako verovati i predsedniku i onim doktorima sto su se smejali pre 15- ak dana i uveravali nas da je virus smesan.. A pogledajte ih sad! Ne znam kako ih nije blam??

  2. AV nikada od kada se rodio nije govorio istinu jer je takav bolestan i rodjen sa bolesnim velikim ambicijama a na Pravnom fakultetu je DOBIJAO PITANJA koja mu je Zika Pauk dostaljao

  3. kOJi ste jad od reda,cije, bogo mj. Godinamapratim vas list, od prvih dna pojavljivanja. Prvi broj sam docekao sa odusevljenjem, najzad jedne novine koje ce ici tragom nase „Politike“ koja se negde putem vremena pogubila. Vec od drugog broja sam shvatio da sam bacio moj novac kupujuci vase ostrasceno smece.

    1. Pa pametnjakoviću ,pređi na smrdljivi Dezinformer jer očito tvojoj intiligenciji i moralu jedino on odgovara

    2. Ne znam da li si se siroma razočarao u Danas što dozvoljava na svojim stranicama slobodnu misao i kritički duh tako stran tvojoj verovatno omiljenoj komunoradikalštini.

    3. Lažeš , kao i tvoj faraon. Da si toliko godina čitao „Danas“, postao bi pismen!!! Ovako – bilo bi ti pametno da ćutiš. Da niko ne sazna kakav si.

  4. …“građani nisu uvek sigurni da li im se govori istina ili ne.“
    Vrlo jednostavno, pogledati dobro fotografiju uz tekst pa odlučiti.

    1. Probao sam da pogledam malo bolje fotografiju , ali ne ide ! Nesto mi se desava oko zeluca .

  5. Ovo je stalno sramota šta pišete , vi ste sramota za novinarstvo. Sad trebamo biti svi ujedinjeni.

    1. Ti se ujedinjuj sa bitangom,ja ne jer iz nega izbijaju samo laž i zlo.

    2. Zasto bi bilo sramota pisati istinu ? A istina je da gradjani ne znaju da li govori istinu . Au …bre , izvinjavam se ! Gradjani upravo znaju da li Vucic govori istinu ili ne . Mnogi znaju .

    3. Šta je sramota što piše list Danas? Šta nije istina? Nemožemo biti ujedinjeni u laganju i iznošenju neistina. Samo istinito novinarstvo može doneti napredak i samo istina može narodu otvoriti oči. Nema ovde ni ostrašćenosti, ničega. Samo istina.

      1. Niste bas u pravu . Ovog puta je Danas napisao neistinu : “ Gradjani ne znaju da li govori istinu “ . Ja mislim da znaju !

    4. Da seujedinimo???sa kim?ti ces verovatno da se ujedinis kroz njegov analni deo

  6. Od Vucica smo culi i ono o cemu su drugi ranije cutali. U njegovu iskrenost ne treba sumnjati.

    1. Ne sumLJajte da je korona najsmešniji virus, kad vam vaš preCednika kaže!

  7. Navikao narod na zutace da lazu, izmisljaju i da nikada ne pricaju istinu pa sada i kada se istina kaze postoji sumnja. Nepotrebno!

    1. Cudi me onda, da se za osam godina narod nije odvikao od zutaca . Jer kad osam godina slusas “ istinu “ valjda ces zaboraviti na neko davno proslo vreme kad su vladali lazljivi zutaci .

    2. Na kom si otpadu našla toliku pamet,dali se otpad ne zove SNS.

  8. Ima test za istinu – Srdjan Roje Joutube. Prvo što je trebao da kaže je da smenjuje Anu Brnabić i da je do daljnjeg udaljava iz politike a i diplometije što ona želi naravno u SAD.

  9. Pouceni dosadasnjim iskustvima narod zna da cim bilo cija vlast pocne ubedjuje da ne treba da brine,da treba itekako da se zabrine.
    Ceo svet je u s… zbog novca za koji su se uplasili da ne izgube. Da je ceo svet pocetkom Januara bio u hermetickom karantinu do sada bismo ziveli kao i pre virusa. Ne znam sta se kod nas ceka? Rapidno raste broj obolelih za koje mogu da garantujem da su oni koji su pusteni u zemlju pre mesec i vise dana. Mora da se proglasi opsti karantin ako mislimo da opstanemo.

  10. Cista ,,predizborna obecanja,, sa primesama corona virusa, od kojih nema nista , osim sto ce ga neko od njegovih kako kaze ,,najodgovornijih gradjana,, nazalost napustiti, kao posledica virusa.

  11. Za kad se planira podela čaja u vučstaunu?

  12. Hahahaha, govori istinu. Pa ne menja se čovek sa 50 godina, tek tako.

  13. Vucic se ovog puta nista ne pita, to je tema o kojoj on pojma nema, opasno ce biti ako odlozi izbore za nedelju dve i narod krene na glasanje bas kad je najveca opasnost da se virus rasiri do Uskrsa.Nadam se da mu lekari to nece dozvoliti.

  14. sve je do sada lagao od kada je usao u nase zivote. Ali kome ja pisem, pa tebi je zadatak da od lazova, ratnog huskaca, nasilnika i huligana napravis sveca

  15. Ja sam juce ujutro obavestio sefa i sve kolege da zbog korone necu dolaziti na posao i da cu raditi od kuce. Kolegama sam savetovao da urade isto. Vecina je danas ostala kucama. Sef nije pravio nikakav problem.

  16. Ako gradjani dosad nisu ustanovili da li Vucic govori istinu , onda nikad nece ni ustanoviti . Malo li je osam i vise godina ?

  17. Naravnoda ne govori istinu!
    vucic laze uvek i u svemu, pa i ovo za respiratore i sve drugo.
    Preuzeo je ulogu portparola u ovoj situaciji kako bi i velike nevolje oko ove bolesti koristio u politicke propagandne svrhe!
    Da bi sebe predstavio kao „spasioca“!
    Jos da promovise rakiju pod svojim imenom kao lek za korona virus! Ne bi bili cudno, s obzirom na to sta je lupao pre dve nedelje.
    Velika stetocina i bolesnik?

  18. Samo mrtav covek govori istinu (ne odnosi se na AV…vec uopsteno na sve zive ljude)

  19. Mi bolest imamo 50 g. Koga boli za propast . Srbija je zadnja na svetu po svim kriterijumima. iš

  20. Vucic do Pobede
    Prosto
    Jer oni drugi nema ih nigde
    Ništa nisu uradili
    Niti ce uraditi

  21. Laže bre non stop i što je najsmesnije ,uživa u svojim lažima. Narcisoidan dečko šta sad

  22. Izgleda da vise ne pali rakica kao antiotrov za Corona virus!!! Ili Toma mnogo razblazuje?!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.