Velika Britanija: Korekcija granica Kosova i Srbije mogu biti destabilizujući

Ostavite komentar


  1. Ако је неко дестабилизовао регион и то пуних 100 година, онда сте то ви препотентни Енглези , у све се мешата као маргарин.

  2. Očigledno svesni nelogičnosti da se može silom od međunarodno priznate države Srbije uzeti KiM pa evo sada i Preševske (Lapska) i Dolina, a da teroristička ID R. Kosovo ostane netaknuta. Ne samo razgraničenje nego i visoki betonski zidovi poput onih na Sinaju ili granici između SAD i Meksiko a za srpske Enklave i preostalih šest srpskih opština u ZSO i manastire SPC i njene Metohe direktna zaštićena veza poput one između Žepe i Sarajeva.

    1. Hajde bote ne lupaj. Kakvi bre zidovi kad im Vucic pravi auto-put. I jos nesto deli ti svoju dedovinu, jel ti jasno. Toliko ste se upleli u mrezu izdaje da ne znate vise i sta da prodate narodu kao pricu.

      1. E moj Rudinski, jak si kada te klima hladi a ti kuckaš tu nekakve gluposti, pa najbolje da te Srbe na KiM ostavimo da žive kao u 15 veku, da nemaju ništa, a da ti sereš iz fotelje kako je KiM srpska teritorija a oni ljudi izađu iz kuća od kada svane do početka zalaska sunca, pa onda se zabarikadiraju u kuću i do ujutru ko živ a ko mrtav! Veliki si mi ti patriota, o kakvim lažima ti ovde „šamaraš“, jer vidiš da se menja stav šiptara i NATO-a kako vreme prolazi, pa što i mi ne bi govorili ono što njima ne odgovara, čisto da kažemo i mi nešto. Pa da niste pali sa vlasti i da vi odlučujete i dalje, mi ne bi postojali kao država u ovim granicama već pet godina! I ti si našao da nekome soliš pamet!

  3. Sve se plasim da je Engleze briga za granice i Albance. Gledaju gde sta mogu da se uvale i opljackaju, kao sto to stalno cine kroz njihovu istoriju.

  4. Svi ti sto se prave pametniji od samih aktera bi bilo bolje da su pritisli Albance daispune svoje obaveye definisane Briselskim sporazumom i formiraju ZSO,a ne da im dozvole da prete zauzimanjem Gazivoda.

  5. Kako Britanci misle da Srbija zastiti i sacuva svoje istorijsko,drustveno,kulturno nasledje,svoja poljoprivredna dobra ,kada Albanci bezprekidno prete otimanjem i sto je najgore stvarno otimaju nasu imovinu,ja sam za razganicenje.

  6. Nek nas lepo isplate za nasu procenu koliko mislimo da treba i kuj koji mili moji sto kazu.Jedno 200-300 milijardi evra.

  7. Velika Britanija moze da izjavi ovako nesto, samo zato sto su u pitanju njeni poslovi i interesi na Kosovu i Metohiji koje ce Srbija odbranom svoje teritorije da poremeti.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.