Velika Britanija nije stavila Kosovo na dnevni red u SB

Ostavite komentar


  1. Britanija nije stavila Kosovo na dnevni red sednice? Hoće da se rasprave o Kosovu smanje na dva puta godišnje. – A jel Srbija za 5-6 godina Briselskih pregovora o Kosovu stavila Briselski sporazum na dnevni red sednice Narodne skupštine u Beogradu? Nijednom BS nije stavljen na debatu-raspravu u Narodnoj skupštini iako su to mnogo puta zahtevali opozicioni poslanici u skupštini? To je totalna diktatura i cenzura Vučića – krije Briselski sporazum od srpskog naroda, tumači ga nakaradno da ne vidi narod da je on lično predao Kosovo a Kosmetske Srbe gurnuo.integrisao u Albanske institucije? STOP Briselskom sporazumu – predaji teritorije KiM???

  2. Pa zar nisu Britanci od 2011.godine dolaskom ambasadora Majkla Devenporta vodili finis srpsko-albanskog procesa, i samu vlast u Srbiji. A, u vezi s tim, oni valjda znaju kako stoji proces oko Kosmeta, i sta je ko od srpskih zvanicnika sve vec ISPOTPISIVAO iz kosovskog ciklusa OBAVEZUJUCIH DOKUMENATA. Sad je valjda ona faza kad NAROD treba uvesti u pricu da smo pretrpeli jos jedan TRAGICAN GUBITAK sa nemerljivi materijalnim posledicama. Ali, ako je neki srpski PREDSEDNIK, PREMIJER, ili MINISTAR potpisao nesto sto je suprotno Ustavu Srbije i domacim zakonima, onda se za to mora zatraziti ODGOVORNOST. I to hitna. Ne zanimaju nas imbecilni, deciji i sasvim LAZNI IZGOVORI. Ipak su celnici vlasti dobro placeni profesionalci, a ne clanovi dobrovoljnog pevackog drustva. Celnici vlasti nisu smeli da pricine takvu STETU NARODU SRBIJE, sve i da je neko pre njih dogovorio otudjenje dela nase teritorije. Ako je situacija bila beznadezna od ranije zasto su se latili posla i ucestvovali u zlom poslu. Ustav Srbije kaze da je Pokrajina Kosovo i Metohija NEOTUDJIVI deo teritorije Republike Srbije. Ako ga je neko otudjio znaci da je pocinio VELEIZDAJU, a to mora da se kazni, jer cemo u suprotnom postati prva zemlja u Svetu u kojoj zakoni vaze selektivno. Prema onima na vlasti sankcije se ne primenjuju, dok se svakodnevno narod kinji sa hiljadu budalastina koje se umecu u zakone samo da bi se zivot podanika ucinio nepodnosljivim, u koliko ne pristanu na potpunu pljacku. Inace pricati price kako britanski voluntarizam na primeru Kosmeta ugrozava rad Saveta bezbednosti UN ne pije vodu, posebno sada kad je Rusija ojacala svoje pozicije . Ako temu Kosmeta ne stave na dnevni red u avgustu, onda to znaci da je sve vec ZAVRSENO U JULU.

    1. Rusofilima su uvek krivi političari sa zapada. A kad se pogleda unazad 30 god šta se vidi? Padao je Berlinski zid, konačno je pao 1989.To se sve desilo bez rata. Evropi nisu trebali tada ratovi… bilo je pokušaja rusofila u Mađarskoj, Rumniji da zapale fitilj rata, nije im uspelo. Ali eto uspelo je Slobi, Miri, Voji i & hteli su nasilnim putem da menjaju ustav iz 1974, iz ugla sila Zapada to je bio „nož u leđa“! Dalje kada je u SSSR tj. Rusiji bio puč protiv Jelcina, koga su podržali Mira i Sloba? Podržali komunističke generale… eto sve je tako bilo 1989-2018. Sve što im je Zapad nudio nisu hteli da prihvate, a svako naredna ponuda je bivala lošijom. 1995 su čak bez odobrenja UN ispalili 10 krstarećih raketa da bi zaustavili rat u BiH i sproveli Dejtom. To je bilo poslednje upozorenje da se „opametimo“ i ne talasamo. Ali je talasanje nastavljeno na Kosovu. SAD su starno slale depeše „prekomerna uopreba sile“…. I poslednja ponuda (po kojoj Kosovo nije bilo država) je bio Rambuje. Sloba nije potpisao (jer nije ugovor bio po ukusu Rusije)… Kad je vlast predavana iz Slobinih ruku u ruke Koštunice, koje bio posrednik? Ministar inostranih poslova Rusije…. Našim rusofilima zasmetao Ivan Stanbolić, Đinđić i oni ih likvidirali….
      o čemu to luperate to rusofili…. Nikada ništa od Srbije biti neće dok ona bude „jeftino topovsko meso“ u rukama geostratega Rusje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.