„Velika petorka“ donosi konkretne zahteve i rokove: O čemu će razgovarati sa Vučićem i Kurtijem?

Ostavite komentar


  1. Prvo, nema Sija i Putina, tako da ovo nije bas velika petorka koliko je ovo velika zapadna petorka. Drugo, ova ista ekipa je bila u januaru, ucinila je nista i posle je mirno gledala kako situaciju na Kosmetu eskalira, ne cineci nista da je smiri. I evo ih sada opet da zarade dnevnice i ponovo ne ucine nista.

  2. Sta ima Vucic da razgovara sa njima kad su svi priznali Kosovo.Treba ukljuciti Kinu, Rusiju i druge normalne zemlje.

  3. Diplomate Zapada treba da zaoštre svoju popustivljost prema autokrati iz Srbije, koji želi da zamajava svojim lažima, osim građana Srbije i ceo svet. Već je on dovoljno učinio za Kosovo, kao nezavisnu državu. Bez demokratije u Srbiji, neće biti mira ni na Balkanu, ni u Evropi. Glavna prepreka demokratije je monstruozni radikalski režim, čiji je glavni egzekutor, oličen u predsedniku, koji se krije iza, navodnih dva miliona glasača, na neposrednim izborima, uglavnom, pokradenih.

  4. @AFO

    Zasto mislis da bi neka demokratskija vlast u Srbiji imala drugaciji odnos prema separatistickoj tvorevini na Kosovu? Nije ni Djindjic bio za to da se ta albanska tvorevina prizna kao nezavisna drzava i da se legalizuje otcepljenje, ti koji su za to su nebitna manjina i uvek ce biti manjina. Naprotiv demokratska vlast bi trebala jos energicnije da brani ustav Srbije i stavove Srba i da ukljuci sve institucije u to a ne da sve zavisi od „pameti“, interesa i aranzmana koje ima jedan covek.

  5. Данас је сами некима велика.
    А то лицемерје самопроглашених неких као великих који хоће да отето задрже претњама ,неким уцјенама полако пролази.
    А Путин и Си долазе и они ћр бити кључ нових граница . Свет се променио још јуче али данас још многи нису схватили а многи нит смију нит могу
    Свако добро

  6. Toliko pruzenih sansi a Srbija sve propusta. Slicno je bilo i krajem 90-tih, ali znamo sta je bilo posle Rambueja…

  7. Srbija se raduje ako je odbiju u EU. Pa onda ne treba forsirati njen evropski put. Bice balkanska Belorusija i svi srecni. A Okolo nje dovrsiti zicanu ogradu koju je Orban zapoceo.

  8. Predlog:
    Da damo Kosovo albancima a oni nama istu kvadtaturu na primorju uz obalu..
    Nama je kosovo trosak, a primorje bi bila zarada i dobra turisticka destinacija

  9. Donose nam isto ucene ko i Bec 1914, Berlin 1941 nista dobro po Srbiju i Srbe . Ako ne prihvatimo opet ratove…ako prihvatimo neku dodatnu mrvicu iz kasice EU kao vecitim kandidatima.

  10. AFO

    Pa EU nam je na vlast 2012 dovela one protiv koji su zestoko bilo od 1991 do 2012.

  11. Sve vi znate i posle kazete da niste. Na spisku za placanje strani sluzbi koje bi da razbiju Srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.