Šta čeka Vučića ako velika petorka opet dođe u Beograd?

Ostavite komentar


  1. Od velike petorke očekujemo samo da nas sve više i više pritiskaju. Niko od njih nije naklonjen Srbiji!

  2. Iskreno, pročitao sam samo naslov, pošto više nemam živaca za ove „igranke“! Zabole me za Vučića, nego da mi građani Srbije vidimo šta nas čeka! I shodno tome da reagujemo!

  3. Шта чека Вучића????
    Ткз та групица као велика …
    Чека га да слуша лицемјерне коментаре ткз ..
    Чека га обавеза да смисли шта за вечеру да им сервира .

    Свет је промјењен ,зато их данас називате такозвана та петорка.
    Нема предаје

  4. Isto kao i 1948. Što dalje od ruske čizme. Nužno je novo Titovo NE! ruskom boljševizmu i staljinizmu.

  5. A zašto bi važio nezvanično prihvaćeni francusko-nemački plan ako više ne važi zvanično prihvaćeni i uredno potpisani Briselski sporazum?

  6. Ne! boljševizma

    To ne 1948 placamo skupo naročito Srbija o Srbi. Kamo sreće da su Sovjeti smakli Tita 1948, verovatno bi se SFRJ raspala mirno i sada bi svi bili odavno u EU i NATO, a možda bi nam sovjetska cizma od 1948 do 1991 nanela manje zla od Tita i fake bratskih naroda i narodnosti u tom periodu .

  7. Ako budu uz Rusiju nece ni Beograd biti srpki.Da je Milosevic bio uz zapad i da nije isao u druge republike da ratuje i doveo dosance i krajianike u Vojvodinu i Beograd, a da je dao siru autonomiju Kosovu, a drzao se amera bilo bi drugacije.OVAKO???????????

  8. EU a posebno Nemačka ga je i dovela na vlast, sada ga vi i skidajte sa naše grbače

  9. Вучић је добро научио позу ( копирант ) бивше немачке савезне канцеларке Dr. Ангеле Меркел са држањем руку. А са друге стране гледано, најбоље да га поведу са собом и да обећају Србији да се неће више никада вратити.

  10. KIM je naša teritorija i nema terorizma na našoj uzurpiranoj i okupiranoj teritoriji, a ne zadugo opet će se vratiti matici.

  11. Generalno smo loš narod, jer nam je bolji tudji jaram nego svoja sloboda! Zaslužujemo da nestanemo kao narod kad ne možemo da se složimo ni oko nacionalnih interesa, već se trči kod zločinačke kvinte da nam budu gazde! Užas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.