Sa skupa u Kosovskoj Mitrovici poruke podrške i zahvalnosti Vučiću i aplauz za Milana Radoičića

Ostavite komentar


  1. Veliki narodni skup” održan je u severnom delu Kosovske Mitrovice, nakon što su jutros gradonačelnici i odbornici sa Severa Kosova podneli ostavke. Skupu je prethodila i organizovana akcija deljenja i kačenja zastava Srbije i natpisa „Ovo je Srbija“ u opštinama na severu Kosova. Kosovo jeste srbija !!!

  2. Od velike mitske priče i Kosovskog zaveta, ostao samo cirkus na kome se skandira Vučiću i Radojičić i brane tablice. Ko nas je Kleo nije dangubio.

  3. Kad bi većina ljudi u našoj državi razmišljala kao dobar deo naših komentatora na ovu temu i da takav moždani udar preovladava,svakako ne bih imali pravo da išta imamo,ni BG pašaluk.

  4. Најважније је да су сви говорници поздравили Александра Вучића, сви су се захвалили Александру Вучићу, сви очекују помоћ од Александра Вучића…
    Испирање мозгова се наставља.

  5. Устани србине после космета иде одвајање војводине издајник је на сцени,

  6. Што се мене тиче,ко подржава Вучића па још и Радојичића
    сам себи копа гроб,само што није свестан тога.Очигледно је да Срби са Косова или немају појима,или су толико заплашени да мафија влада њима,то је једина истина.

  7. Svi koji daju negativne komentare neka odu na Kosovo i Metohiju da vide kako Srbi žive pa neka se sakriju u mišiju rupu.

  8. Toooooooooo!!!Nek’ vidi svet koliko ste pametni…Što reče Šojić- braćo Srbi,niste vi još gladni!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.