Velimir Ilić tvrdi da nije u biračkom spisku, RIK demantuje

Ostavite komentar


  1. Rodjen sam u danasnjoj R.Srpskoj i dobio sam drzavljanstvo Srbije pre 3 godine. Tuzno je da u 21. v(ij)eku u Srbiji, kada vec izvadite srpska dokumenta, niste automatski upisani na biracki spisak. Cak i u BiH sa prvim vazecim licnim dokumentom, kada napunite 18 godina, mozete jednostavno da odete i glasate, jer ste automatski registrovani kao glasac. Generalno, sta ocekivati kad isti ti ljudi pre 3 godine u Beogradu u MUP-u upisuju moje podatke u svesku! Steta sto ce Njegova Prevaskolikost Beli ostati bez dodatnog glasa danas, jedini je istinski predstavnik svog naroda na ovim izborima. Akobogda, sledece godine u ovo doba glasam iz Vasingtona ili tako kojekud.

  2. Veljo,nista se ovde nece promeniti bez bagera!Idi ti lepo po onu masinu sa onim napred sto gura i podize pa da vidimo da li si na spisku!

  3. Ja sam u birackom spisku upisana pod devojackim prezimenom, iako sam pre 4 meseca promenila i adresu i prezime. Adresu su registrovali, a ono vaznije nisu…

  4. Mislim da je potrebno proveriti spiskove u ministarstvu poljoprivrede

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.