Velja: Vučić je ratni profiter koji je 1999. godine sebi obezbedio stan u centru Beograda

Ostavite komentar


  1. Bolje neka pogleda sebe, Kurtija i sta oni rade, posebno Srbima. Tu nema ni e od evropskih vrednosti. Kakve rezultate dijaloga ocekuju sa ovakvim niskim pijacarskim recnikom.

  2. Pa EU i SAD (veliki saveznici Kosovara 99 te) su doveli SNS na vlast u Srbiju 2012 godine.

  3. U kakvom su problemu ovi Kurtijevi saradnici, kad su ovak opsesivno posvećeni Vučiću!?

  4. Znači na Kosovu i u Prištini nemaju problema sa nezaposlenošću i malim platama?! Njima je Vučić glavna tema! Dokle će im on biti izgovor za sopstvenu nesposobnost?

  5. Ništa čovek nije slagao! Sa svojih 30.godina života,Faraon, a tada šiljokuran i potrčko prigrabio oteo stan od preko 120.kvadrata.Nije u centru grada,već na Novom Beogradu.Botovi skotovi branite ga od napada ovog Albanca.

  6. Sto puta izrečena laž, postaje istina, e da svi kradu kao on..
    Ni glasač ni član, moje viđenje stvari

  7. Da, da, u stan se uselio 1998, godinu dana pre početka rata, tako da u vodu pada sve što Velja izjavljuje.

  8. Čitam,i čudim se,šta još treba da vas zadesi pa da se osvestite i urazumite?Čitavu Deceniju vas maltretira jedan obični ulicar,koji je vrsni manipulator,a vi ga još uvek tapsete po ramenu i čak aplaudirate mu!
    Svi su vam krivi i svi su „neprijatelji“Srbije,jer tako govori ta kriminalna banda iz srs (sns),a vi i slepo verujete,i tako pripadate sve dublje u ambis.On ima alternativa u rukavu kad dodje vreme za to,a vi ostajete da plaćate njegove hitove i gluposti,jer dug mora da se vrati.Ne krivite nikoga,jer jedini krivci ste vi koji nemate hrabrosti da odvojite dobro od zla,i ostaje vam da druge krivite a sebe zavaravati i lazete.Na žalost,to je današnja Srbija.

  9. @ja
    Pošto ti živiš u uređenu i demokratsku zemlju,onda pretpostavljam da ima i škole.Ti si izgleda to zaostalih ili nisi bio toliko „dobar“a hoćeš drugome da čitaš lekcije.Prvo sebe dovedi u red(obrazuj se)pa onda drugome možeš da čitaš lekcije,ja ili kako se vec predstavlja.

  10. Pa znamo mi za taj stan,čuli smo već ranije o tome,ali ne možemo nista osim da se udom čudimo šta nas snađe i nikako da prođe.

  11. Sve je to istina što je rečeno. Ali, to mogu da kažem ja, ti, mi…ne osvedočeni neprijatelji i mrzitelji srba i srbije. Ako je nekome kriv, nama je kriv i treba nama da odgovara, ne njima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.