Veljanovski: Pravi gradonačelnik Beograda je Vesić

Odbornici Građanskog bloka 381 obratili se novinarima ispred Starog dvora

Ostavite komentar


  1. Zar je to bitno da li je Vesic ili Radojcic.Imena su samo bitna bila kod takvih iz sad nekih saveza , a nekad DOSa ili DEMOKRATA kada su samo krali i rasturali i grad i drzavu.Vazna su dela i rad uspesi itd a imena su manje bitna shvatite gospodo!!!!

    1. Gospodine ili gospođo „Bili“, u pravu ste! Imena nisu važna. Zato Vi krijete svoje pravo ime dok kvarite javni dijalog svoijim naručenim kobajagi komentarima. Imate li neku veštinu, zanat? Možete li obavljati neku časnu službu?

  2. Tačno je. Treba informisati narod zašto se Vesić sprema da zabrani promet nekretnina koje su u postupku legalizacije. UPOZORENJE ZA GRADJANE!
    Opšte je poznato da Beogradom vlada investitorska ekipa, tjs dozvole dobijaju oni koji su bliski vlasti, a njima su konkurencija ovi što rade nelegalno.

    Očigledno je Vesić instruiran od strene ove ekipe da bi uništio njihovu konkurenciju! I njihovom medjusobnom obračunu stradaju hiljade gradjana koji ne mogu sad pravno da se bave svojim kućama, jer je Vesić samovoljno zabranio davanje potrvrde o legalizaciji gradjanima!
    Ovde vidimo koliko je ta mafija jaka kad može ovakav dekret da donese, a ova vlast je i izglasana zbog povoljne i jednostavnije legalizacije (preko milion glasova na izborima).

  3. @bily
    Koja su to vasa dela, pobogu!? Rasturen grad sa fontanom, jelkama,gondolama, jarbolima, Beogradom na vodi, unistenom zeleznickom i autobuskom stanicom, vecitim ponovnim asfaltiranjem ulica i poplocavanjem trotoara, idiotskim buducim uredjenjem Trga Republike, nemanje i dalje kanalizacije u nekim delovima Beograda u 21 veku, kao ni postrojenja za preciscavanje otpadnih voda za grad Beograd. O metrou i da ne pricam.

    Postovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.