Oglasila se bivša pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina: Nisam devojka koja vređa decu

Ostavite komentar


  1. Vera ne laže kada kaže da „nije devojka koja vređa decu“, jer i ne liči na „devojku“ (osim ako se njen ginekolog ne oglasi po tom pitanju), ali jeste žena koja vređa decu.

  2. Naravno, oni su žrtve a roditelji koriste maloletnu decu da bi nju blatili. Priča kojoj ni za dve crvene niko neće verovati. Znamo mi ko si ti i ko ste vi.

  3. Nisi ti kriva Ćero, tako vas uče na ‘Akademiji…’ što si bezobraznija i lažljivija, to brže guraš – vidi onu iz Trstenika, dogurala do potpredsednice stranke samo lažući o Đilasu …takvo je vreme, ‘Naši dani’ …

  4. Vlast štiti kriminalce, opozicija i nevladine organizacije štite mlade huligane, obični ljudi izgleda više ne smeju nigde da izađu iz svojih kuća i stanova. Jedino rješenje je otići iz ove zemlje.

  5. Hajde da vidimo onda taj snimak. Osoba na ovoj funkciji ne treba da sebe oslovljava kao „devojku“, valjda je to odrasla žena.

  6. Ova pštenija i od svoje šefice Milice ,,lažljivice,,kako su je oslovljavali donedavno sadasnji istomisljenici.

  7. I ova treba da odlučuje o našim životima i da je plaćamo
    Naopako
    Ista kao i njena gazdarica

  8. Majka jednog od dečaka pretila svojim položajem u tužilaštvu u Beogradu a ova da je pomoćnica gradonačelnika pa udario junak na junaka. Ostala boranija da se sklanja i od mame i od ove i moli Boga da nisu u autu jer možda ne mogu dovoljno brzo da odskoče pa izgube glavu. Srednji vek.

  9. Најбоља прича у вези са „Знаш ти ко сам ја“ догодила се на београдском аеродрому. Један такав запрети дами на шалтеру тим „Знаш ли ти ко сам ја“, а она на разгласу објави да је на шалтеру број тај човек који не зна ко је, па позива све који би мохли дс га препознају да дођу и помогну му.

  10. Svima njima isti pišu obraćanja javnosti. Uvek ista priča – napad na moj lik i delo, politički progon, osuda javnosti bez provere… Šta će, ne zna za bolje. Zato i jeste postavljena na to mesto.

  11. @Д.М.Петровоћ: Carica! Kad bi svi imali petlju da urade isto Srbija ne bi više bila zemlja iz koje se iseljava (manje-više) sve što valja.

  12. Je l’ bog stoji i iza tvoje laži da niko nije hteo da čuje tvoju stranu, pošto ti se telefon sigurno usijao od poziva novinara?
    Sns siledžije, sa vama treba baš kako zaslužujere.

Ostavite komentar


Politika

Da li Vučić treba da dođe na sednicu Skupštine o litijumu? 10

Da li Vučić treba da dođe na sednicu Skupštine o litijumu?

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da će staviti na dnevni red zahteve opozicije o zabrani iskopavanja litijuma, te da jedva čeka sednicu Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o ovoj temi. On se zapitala zašto opozicija nije zahtevala i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sednicu parlamenta, a evo šta su joj na to odgovorili pojedini opozicionari.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.