Veroljub Stevanović započeo predizbornu kampanju u Kragujevcu

Bolja Srbija, Niš - Naš grad i ZZŠ na jednoj listi

Ostavite komentar


    1. Petar:Da je Stefanović bio dobar kao gradonačelnik Kragujevca ne bi ni bi smenjen.

  1. Znači opozicija ide ponovo u najmanje tri kolone, a je od njih je ovaj bućkuriš. SNS će lako biti da dobije i ove izbore i parlamentarne i lokalne.

    1. Verko nije opozicija. On je jedna od frakcija SNSa. Sve što je činio radio je sa kreditima zbog kojih grad i danas grca u dugovima i neće moći da diše još najmanje 10 godina.

    2. Miroslav:Makakva opozicija kakvi bakrači. Opet će doživeti ptavi fijasko.

    3. Hajde svi ovamo,svi za mnom,u nove pobede.I posle mene ja.Pa tek mi je 75 godina.Samo da su mi drugari još živi.

  2. Ove stranke koje žele da se bore na izborima treba da vode uspešne kampanje, a ne kao opozicione stranke koje prave nered po gradskim sredinama.

    1. Ide na izbore u koaliciji protiv sns-a, sa strankom koja je u koaliciji sa sns-om. Vrhunski.

    2. Nemanja:Mora se priznati da Srbija praktično i nema opoziciju. Ovakvu opoziciju bi svaka vlast prosto poželila.

  3. Može svašta da se priča o ovom čoveku ali što se tiče grada, ako hoćete da budete realni a ne partijski zaglupljeni, on spada u gradonačelnike koji su najviše uradili za ovaj grad. Od kada je došao ovaj nemušti, silom namtnuti sinak, u gradu ama baš ništa nije urađeno. Dobro, imamo nove kontejnere za smeće i to je sve.

    1. Ovo aprilska sala …sa duznim postovanjem isti su sve sam lopov…sad opet dok zaposle svoje…naravno ako dobije…pa dok malo vide kako da zarade pa dok uzmu dok malo otmu…ma odi uvek isto…Ali dobro ko nas pita

  4. Sećam se izjave istog ovog Verka Stefanovića 2012. kako je koalicija SNS-SPS-Ujedinjeni regioni ( on je bio drugi čovek posle Dinkića ) , najbolja ikada formirana. Slično je bilo i sa Veljom Ilićem . Prema tome , takvi kao Verko i Velja, koji su prvi poleteli u zagrljaj Vučiću i Nikoliću su sve samo ne opozicija.

  5. Ovakve pjave samo ponovo kod gradjana znaci da zbog fotelja opozicija ide ponovo u najmanje tri kolone, SNS ce lako da dobije i ove izbore i parlamentarne i lokalne.

  6. Verko je iza sebe ostavio dela ali je imao loš tim za izgradnju grada. Ako sada bude odabrao stručnjake u Gradsku Vladu umesto drugara, rodjaka i ulizica kao sad Radomir, moći će da digne grad. Cela opozicija treba da se dogovori da postavi stručne i nekompromitovane ljude sa znanjem u Gradsko veće i biće dobro. Nikolić je već kompromitovan jer kako su već ranije objavili njegovi direktori imaju pokrenute prijave u Agenciji za brobu protiv korupcije kao direktor JP Urbanizam sa predmetom za zloupotrebu službenog položaja ili direktor Puteva Kragujevac koji je sredjivao umanjenje uplate za uredjenje grada praveći falš datume prijave projekata i to je dovoljno da Verko pokrene gradjane. Nikolića treba smeniti jer štiti te direktore koji prave štetu gradu i što dozvoljava direktorima da imaju privatne firme na sebe ili rodjake i to treba javno objaviti !

    1. Radomira nije trebalo ni dovoditi, covek je autistican. Niti se smeje, niti place. Covek ne reaguje na okruzenje. Tuzno

  7. O, Boze, u ovoj opoziciji, sve sami istroseni, izblamirani politicari. Strasno!

  8. Ma bravo! Treba zauzeti što bolje pozicije za lokalne izbore, kad god da budu. Isto se dešava i u mom gradu. Umesto protesta sa zajedničkim ciljem, dobili smo prepucavanje lokalnih strančica. A moja baba će da ruši ovaj kancerogeni sistem.

    Aj’mo redom, molim vas, inače nam nema spasa.

  9. Preveslao ga Vučić dok su šurovali pa sada više nema nikave temelje u KG,..na protesne šetnje ne sme ni da pomisli da dođe a njegovo nekadašnje biračko telo je tamo,..a njegovi bivši saradnici su sada uglavnom uz Tominog malog,….bolje da ide u penziju nego da sledi sujetu …

  10. Ma tako je bre. Koalicija vrhunska. Sposobni i perspektivni Verko, Dragan Naci Jovanović i prepošteni Bane Banana. Samo, dobro je dok je takva opozicija, a još bolje je što ne mogu da se dogovore ni oko čega. Izgaziće vas Vučić sve kao Panta pitu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.