Veselinović: Izlivi mržnje u Vojvodini produkt ponašanja režima i medija koje kontrolišu

Ostavite komentar


  1. Ne kažem da je pojava grafita stvar koja treba da se ponovi, ali se pitam šta je sa Srbima koji bivaju pretučeni ili vijani u istom cilju po teritoriji Hrvatske.

  2. Mrznja je samo u tvojoj glavi! Godinama , decenijama svi zive u miru i slozi, ali od kada ste vi dosli na vlast to se promenilo. Necemo vam dozvoliti da nastavite sa vasom praksom!

  3. Konstantno prizivanje mrznje i izazivanje potencijanog haosa. To je jedina politika SZS.

    1. Vi sto klimate glavom, tapsete I vozate se autobusima a pri tom niste gladni rak rana ste ovog nazovi drustva, nemate mogucnost da razmisljate, odlucujete I donosite odluke, jer ste ucenjeni, omalovazeni, zivite u strahu izgovor je „a sta ako…?“ ili jednostavno imate benefit u sta cisto sumnjam

  4. Mržnju ste stvorili vi iz djilasove bande, onaj nevaspitani Trifunović i Obradović, likovi koji svojim prostačkim i huliganskim ponašanjem odbijaju sve normalne ljude od srbe.. Mržnju ste stvarali kao oružje u vašoj borbi za vlast, ali ste time samo navukli gnev naroda, pa vam se to sada obija o glavu. Vi ste mrzitelji svega što je dobro u Srbiji , mrzitelji Vučića, mrzitelji neistomišljenika , mrzitelji svega i svakog ko neće da igra kako vi svirate. Imate u tome pomoć i mrziteljskih medija, ali sve to vam nije pomiglo, nego odmoglo u vašoj sramnoj politici.

  5. Gde je bio ovaj isti tip ili neko drugi da isto saopšti povodom grafita „Srbe na vrbe“ koji je u novosadskom naselju Telep stajao skoro godinu dana i nikog to nije zanimalo. Na kraju sam uspeo da dobijem antigrafitnu jedinicu i došli su i prekrečili taj ustaško-nacistički grafit.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.