Veselinović: Kao i uvek do sada Putin će štititi samo svoje interese, i koristiće nas kada mu to bude odgovaralo

Ostavite komentar


  1. Ala je ovaj pronašao rupu na saksiji. Pa to svi političari rade. Ako neko misli da Zeleni imaju veze sa ekologijom, grdno se vara. Jedino što su zeleni u politici.

  2. E moj mali, kao da su zapadnjaci bolji, još ti treba da pojedeš ali vojničkog pasulja, jer to nisi uradio na vreme. Svi imaju interes pa i ti, zar ne, ali ne za ovu zemlju.

  3. A ti bi hteo da mi budemo šta Rusiji a šta Amerima koji su nas bombardovali, ubijali i oteli KiM?

  4. Za razliku od Putina ostali neće gledati svoje interese i nesebično će gledati samo naše intetese. Isključivo zbog našeg intetesa su nas bombardovali, ekonomski uništili i oteli nam deo teritorije. Zato jel se na taj način pravi demokratija u kojoj sada uživamo.

  5. Bravo, polako počinješ da shvataš šta je politika … Na žalost izgleda da još nisi stigao da saznaš da potpuno isti pristup, kroz celu istoriju, imaju i naši zapadni prijatelji predvođeni Amerikom, Velikom Britanijom, Francuskom, Nemačkom … Ili možda misliš da će nam oni „pomoći“ čak i u situaciji kad to nije njihov interes?

  6. …a cim raskinemo sa Rusijom, Amerika ce nam omoguciti da priznamo KiM, podrzimo unitarnu BiH bez Hrvata i Srba, a Beogradski pasaluk ce biti na par koraka do EU.

  7. Evo nama mladih politicara sa kojima ima nade za svetlu buducnost nase dece!

  8. За разлику од Американаца који су увек искрено на страни Србије!

  9. Dok ce se EU i NATO sekrati kako da ugode Srbima?
    Probaj Dobrice u istoriji da nadjes ko je pobio 2.5 miliona Srba u proslom veku i 27 miliona Rusa

  10. A zapad nas dočekuje širokih ruku.E moj sinko nedo Bog ds nas oni hrane.Osim sto su nas nahranili uranijumom.

  11. a ti ces zapadne interese da stitis u srbiji, zato si tako i forsiran, videte za neku zamenu u necemu, kad puste ovog niz vodu.

  12. Docepo se državnih jasli a ti sirotinjo kod privatnika za minimalac.Za 4 godine ima da poveća svoju imovinsku kartu za par stanova i lokala u Bg kao i svi drugi do sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.