Veselinović: Nosilac izrade plana na Košutnjaku je firma gradskog urbaniste

Ostavite komentar


  1. Dragi Dobrice, mnogo si naivan. Gradski tenderi na kojima se pojavljuje (i pobeđuje) samo jedan ponuđač su od dolaska na vlast unapređenih šešeljoida, pravilo a ne izuzetak…

    1. ja pak mislim da je naivno misliti da se burazerska ekonomija desava samo od dolaska SNS, i da je to eksluzivno vezano za SNS – to je stvar mentaliteta i stanja u drustvu u Srbiji, korupcije, sredjivanja preko veze…

      1. Ovo nije „burazerska ekonomija“ jer ovde se radi o istoj osobi koja sama sebi, tj. svojoj firmi namešta tender, uzurpirajući pritom poverenu javnu funkciju. Ovo je direktna korupcija, koja je vrlo lako dokaziva. „Burazeri“, tj. organizovane kriminalne grupe su mnogo finiji i opasniji mehanizam koji je mnogo napredniji kriminalni nivo od dodeljivanja tendera sebi.

  2. Naravno da je tako. Drugog ponudjaca bi pojeo mrak, pa cik probaj da konkurises. Srbijom kao da vlada Al Kapone.

  3. Svi građani treba da podrže ove na Čukarici. Institucije ugrožavju javni interes. Na kom javnom uvidu su pitani građani da im neku uzme „pluća“, da li smo spremni da se toliko poonižavamo pred lopovlukom i prostaklukom? Gde je građanska solidarnost?

    1. građanska solidarnost u Srbiji trenutno ne postoji, nikad nije ni postojala, u buducnosti mozda, a mozda i ne

  4. Ma ljudi, pustite ga da zida, neka troši pare Sve ćemo mu srušiti kad ne bude uspeo da dokaže porekolo novca. Ne možete mu sada stati na krzneni rep,ali jednog dana… koji će sigurno doći, i on će na red doći!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.