Veselinović: Opozicija ima snagu

Ostavite komentar


  1. Izgleda da Veselinoviću treba neko da objasni koliko su demokrate izgubile svaki kredibilitet u narodu. To im je glasačko telo jasno pokazalo n aprošlim izborima. Od toga da će imati zajedničkog landidata nema ništa jer svako želi da bude glavni što su bezbroj puta do sada dokazali.

  2. Voleo bih znati u čemu se ogleda snaga opozicije koja praktično i ne postoji kod nas. Naša opozicija ima samo nekoliko posrnulih političara i masu nesposobnih poltrončića. E to je srpska opozicija danas.

  3. Od 1990. gledamo iste face i u poziciji i u opoziciji i dok se ne pojave potpuno novi ljudi, naročito u DS-u, nema sreće! Moja poruka liderima opozicije: "Znamo vas već 26 godina i dobro smo vas upoznali. Smučili ste namse, skinite se, nađite nove, neukaljane ljude, jer samo neko oboleo od meningitisa mogao bi da eventualno glasa za vas!

  4. Pojedine opozicione stranke izgleda da trose poslednje atome snage za preletanje iz svojih odbora u odbor SNS-a. Na taj nacin zele da zastite svoje sopstvene interese kao sto su radili svih ovih godina jer ne mogu bez vlasti.

  5. Ovaj čovek živi u zabludama, pa koju to snagu opozicija ima, na izborima su se borili za cenzus, sada ne mogu da sednu da se dogovore uvek im neko hvali, pokazali su narodu dok su bili na vlasti da su sposobni samo za potkradanje države i naroda.

  6. Ako vam je jedini cilj da smenite Vučića i ako se vodite samo mržnjom prema njemu, onda ne vidim razlog zašto bi vas bilo ko podržavao, zar ćete mržnjom da vodite ovu državu, recite neki konkretan plan, puna su vam usta smene Vučića a narodu nemate šta da ponudite.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 8

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.