Veselinović: Premijer ima kontrolu nad javnim servisom

Važno je da političari odgovaraju građanima i stručnoj javnosti
Predstavnik Inicijative Ne da(vi)mo Beograd za Danas o tvrdnjama da je slučaj Savamala izmišljen i plaćen šest miliona evra

Ostavite komentar


  1. Nikako se ne bih slozila sa ovim. Javni servis je za vreme prethodnih vlastodrzaca bio daleko kontrolisaniji

  2. Zašto se malo mladi gospodin ne osvrne na sve šta je ova Vlada učinila za Srbiju na spoljnom i unutrašnjem planu.Nije valjda da je Savamala važnija od svega toga gde niko nije oštećen ,za razliku od bivše vlasti koja je raskopala sve što je vredelo u Srbiji .

  3. Toliko ga kontrolise da se na njemu pojavljuje jednom u pola godine… Tadic je npr mnogo vise kontrolisao javni servis, Bujosevic svi znamo koga favorizije… Budimo iskreni.

  4. Znaci botovi imaju prednost. A nase komentare ne objavljujete Napisala sam:.Gospodja koja je "vodila" intervju nije novinarka vec SPIKERKA! Zato sto bi ga svaka prava novinarka prekinula i upitala zasto mesa babe i zabe, zasto nije doneo resenje o rusenju pa onda rusio,. Da li u ozbiljnoj drzavi policija SME da se oglusi na poziv, a tuzilastvo SEST meseci ne radi na istrazi…Zasto izmislja pricu o novcu i da li postoji zakon po kome nevladine organizacije sme tajno da finansira Rusija. I STA tu nije u redu?

  5. vučić je ubeđen da srvbija postoji zbog njega i zato očekuje da mu se svi dive i klanjaju se. bolesno.

  6. MISEVI ON JE MACKA ,IMA ON KONTROLU NAD SVACIM NAZALOST JER NEMAMO SLUZBE JER DAJU LAZNE IZVESTAJE ,SVAKU PROVERITI

  7. Veselinovic zamislja da je neki faktor? To nije gradjanska inicijativa, vec politicka partija.

  8. Vucic nije prvi ni poslednji ko je na postavljeno pitanje odgovorio podpitanjem.To je odlika dobrih diplomata, drzavnika kada zele nesto da potenciraju, naglase. Ako je to razlog za vasu tvrdnju G-dine Veselinovicu, da Premijer ima kontrolu nad javnim servisom, onda ste vi ne samo u velikoj zabludu, nego hocete da svoje privatno misljenje nametnete kao opste prihvaceno.Svi smo videli da je voditeljka Olivera Kovacevic toliko cesto puta upadala u rec Vucicu, prekidala ga, nije dozvoljavala da zavrsi svoju zapocetu misao, itd.Istina je samo jedna a to je upravo cela Srbija videla i cula u tom gostovanju Premijera na javnom servisu.

  9. Premijer je jednom bio gost na javnom servisu i odmah ga je uzeo pod svoje,ne biva to bas tako.!!

  10. Obzirom da je jedan od organizatora protesta vezano za Beograd na vodi nisam ni sumnjao da ce ista drugo izjaviti

  11. Da su mediji pod kontrolom Veselinovic ne bi imao prostora gde da izrekne sve svoje tvrdnje

  12. To sto je Vucic bolji govornik od voditeljke pa je pokopao svakom izjavom to ne znaci da ima kontrolu nad njima

  13. Stvarno je očigledno da RTS nije pod uticajem vlasti,to je svima i previše jasno,jedino aktivistima iz ove organizacije nije ništa jasno i stalno se izčuđavaju,mene samo interesuje od strane koga se oni finansiraju,zašto lepo ne kažu da zna narod.

  14. Nema ljudi kontrole nad medijima,pa to je i više nego očigledno,zar ne vidite da piše ko šta hoće i lupa svako šta mu padne na pamet,zaboravili ste komunizam vrlo brzo i kontrolu medija!!!

  15. A ostalo je da visi i pitanje oko finansiranje kampanje "Ne da(vi)mo Beograd"… Sve ostalo je demagogija i skroz me ne zanima da li ona dolazi sa strane vladinih ili nevladinih.

  16. Zasto bi Vucic pricao neistine,on nema nista od toga,on se trudi da popravi sve ono sto su drugi unistili,a to se ne moze popraviti preko noci!

  17. dal neko od botova moze da mi kaze..znam da ne verujete to sto prepisujete..al procitate li bar ponekad ..

  18. Kako Vucica nije sramota da zloupotrbljava tu jadnu Jelenu Marijanovic? Zar novinar treba da pita za svako pojedinacno ubistvo ili zlocin? A sta je sa padom helikoptera, tu je stradalo 7 ljudi? Sta je sa obecanjem da ce se naci ubica Slavka Curuvije, itd. Mi te, Vucicu, placamo da odgovaras na pitanja, a ne da se izdires na novinare. Duznost ti je da odgovaras na svako pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.