Veselinović (PZP): Merkel devet godina podržava diktaturu u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Doticni gospodine Janko da li biste imali petlju za ovakav performans koji smo videli na Tv-u u slucaju da je Angela Merkel aktivna i ne odlazi u politiku penziju ? Zbog cega niste ranije pisali nemackoj kancelarki i napisali sta joj zametate ? Lako je general biti kada rat prodje.

  2. Objasniti neznalicama da ova celicna lejdi Nemacke u svom politickom povlacenju ovim gestom doprinosi vaznosti i postovanju Srbije!To je zahvalnost za odlicnu decenijsku saradnju!

  3. Mene interesuje zašto gospodin Veselinović „spašava“ Srbe u Srbiji umesto Srbe u hrvatskoj ili se ne seća da je rođen u Kninu

  4. Mozda jeste Vucic zatro demokratiju ali ste vi gospodine Veselinovicu zatrli Srbiju.Zato Vucic sada nema opoziciju, ne zbog neregularnih i nepostenih izbornih i predizbornih rezultata vec zato sto vas narod nece

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.