Veselinović: Rekli smo teške stvari o Kosovu, Srebrenici, Mladiću, Rusiji i ostvarili dobar rezultat

Ostavite komentar


  1. „…i ostvarili dobar rezultat…“
    Tja, ako protiv nekoga ne mozes, pridruzi mu se. A ovaj je vec ovladao Vucicevim nacinom proglasavanja poraza velikim uspehom za Srbiju. Samo jos da se udari par puta u grudi … a ako odglumi suzu, diploma AV mu ne gine.

  2. Još uvek se svi sećamo kako ste izbegavali ta pitanja, i spočitavali novinarima zbog čega vas tako eksplicitno provociraju da govorite o tim temama.

  3. Joj,jadnici vi stvarno mislite da ste ostvarili dobar rezultat da ste face na politickoj sceni.

  4. Резултат? Зар се то тако зове,па онда и Перица (из вицева)скоро сваки дан доноси,,резултат,,

  5. Laz se prima i brzo kopira od AV.Sramotna je ovakva izjava.Apstinenti biracki,kao i ja,glasali smo za Vas iako ne zasluzujete samo da bi skinuli AV sa vlasti a vi gori posle izbora nego on!!!

  6. Meni se u tekstu ovde svidja decetralizacija ,odnosno novi izborni sistem, da moj poslanik bude nezavistan od politike svoje stranke da brani interes svojih gradjana a ne partije kao sto je sada slucaj.

  7. Čoveče ne davi Srbiju, svojim nedovoljnim sazna njima o vrednostima svoje zemlje. Ja razumem da hoćeš hleba bez motike ali zato ti je potrebno mnogo veći nivo obrazovanja i znanja. Ako ga ikad stekneš prvo moraš u srcu da nosiš svoju Srbiju, poštujući njenu istoriju i njene heroje koji su ti omogućili da danas slobodno hodaš ovom zemljom.

  8. Zeleno-leva opozicija će vremenom dobijati sve više glasača, jer će građani, polako ali sigurno, shvatati da je to realna politika zdravog napretka Srbije!

  9. Kada su u CK videli prvih 5-6 komentara, odmah su angažovali Verujem i Ćiru (Cira), da smanje štetu…
    Ne mere! Moze i No pasaran!

  10. Bravo za Dobricu i koaliciju ,,Moramo“ i sve ucesnike.
    Samo napred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.