Veselji o Specijalnom sudu: Izaći ćemo neukaljanog obraza

Ostavite komentar


  1. Što je najgore i oće, imali su dovljno vremena da podmite ili da „nestanu“ odredjeni svedoci i dokazni materijali po istom receptu po kome su radili bošnjaci i hrvati jedino mi Srbi nikad nećemo naučiti, mi smo za naše i davali više nego što su nam tražili čak smo i pisali da su napravili više zločina nego što su uradili. Najironičnije je što su to radili ovi iz napredne pozicije i ovi iz izduvan opozicije.

    1. Apsolutno ste u pravu. Ova navodna sudjenja, predstavljaju poslednji čin da se na „zakoniti“ način aboliraju zločini Albanaca, isto onako kako su abolirani za svoje zločine nad Srbima, Hrvati i muslimani u Bosni i Hercegovini. Naravno, ovoliko logistike, ovoliko sredstava i muke, takozvana, medjunarodna zajednica, oličena kroz volju SAD, VB, Nemačke i Francuske, ne bi nikada bilo utrošeno na zaštitu albanskih ili hrvatsko-muslimanskih zločinaca već, da bi se, posredno, preko njih, aboliraju kreatori i sponzori tih zločina, odnosno, gore navedene države, koje su svojim „humanitarnim“ kampanjama uzrokovale, stimulisale i direktno počinile nevidjene zločine na ovim prostorima. Posebno nad Srbima. To što smo mi Srbi, pristali da „saradjujemo“ i više nego što je bilo ko od nas tražio pa smo sa radošću uz nevidjenu pakost, još i dodavali našim generalima, političarima i vojnicima, više govori o nama, o našem neposedovanju nacionalne ili bilo kakje druge državotvorne svesti. Govori da smo jedan duhovno rastrojen i podeljen narod, kome je najlakše isprati mozak i manipulisati njime.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.