Veselji: Skupština Kosova o formiranju vojske 14. decembra

Ostavite komentar


  1. Srpska Lista neće glasati (po statutu skupštine je potrebno 7 (sedam) od 10 (deset) glasova Srba ) odnosno treba biti protiv a to je sa Petrovićem svih deset glasova protiv. U slučaju izglasavanjem takve odluke odmah ih treba tužiti Ustavnom Sudu Kosova koji bi je trebao odbiti isto kao i zahtev za ZSO.

    1. Pa nemoj stari druze iz Peci…izgleda da jos nisi shvatio u kojoj drzavi zivis ili bolje reci prostoru ako te ta rec drzava toliko ugrozava? Vec 20 tak godina ili 40 setak ili vise…manipulisani i izdrndani, integralna ali kolateralna steta tkz. Srpske Drzave sa Prdovitog Balkana, primate po dve plate tamo…u Mitrovici ne placa se ni struja a ni voda..na znam u Peci jel placas redovno…isto ste devedesetih bogami neko od vas i po tri plate mesecno…brzim potpisom ujutru sredio…sigurno neces ili ne zelis da ovako zivis u sljedecim decenijama…ili ti mozda negde duboku i prija i ne mozes bez toga…Resi jednom ko si i sta si i kojoj zajednici pripadas…mozda ce ti biti lakse…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.