Veselji: Srbija će odgovarati za sve žrtve zločina na Kosovu

Ostavite komentar


  1. A ko će odgovarati za uništene crkve, ubijene ljude, trgovinu organima?

    1. @Rodjak***Ko je trgovao organima,ko je osumnjičen,uhapšen,optužen i osuđen za to delo? Godinama pričate istu priču a rezultata nema! Možda vi znate nešto što niko ne zna u vezi te teme,niste prijavili,a onda se to vodi kao prikrivanje dokaza,ometanje istrage ili saučesništvo! Dajte imena trgovaca nečijih organa,žrtve i dokaze za to!

  2. Provokacija…. I Budalaština…. Od teroriste i ubice nikada političara nećeš napraviti, a najmanje konstruktivnog….Ali, činjenica je da su Šiptari, poslednjih meseci, u diplomatskoj ofanzivi, gde se plasiraju laži ineistine u svet…. Ljudi u svetu su zaboravili bombardovanje i rat… Imaju oni svoje probleme…. Sada dobijaju neke priče o genocidu i zločinima…. Zaključak koji se nameće je : ,,A to su opet oni Srbi…Ma treba ih zgaziti“…… Naša diplomatija je poslednjih godina u defanzivi, jer je svedena na društveni klub vladajuće klike, umesto da bude profesionalni servis ,,uređene“ države… Kad pogledate ko su danas ambasadori koji predstavljaju Srbiju u svetu, dobijete želju da nabijete plastičnu kesu na glavu…. Potpuni krah racionalnog mišljenja i pobeda destruktivnog apsurda…. Polako postajemo narod bez države, koja se gasi u degenerativnom apsolutizmu, u kojem je korupcija jedna od vrednosti društvenih odnosa…. Sve se može, samo daj pare….

  3. Proterali 200.000 Srba,Srbe ubijali vadili organe,i oni nas da optuze,ovde rade posluju,dolaze da se lece po nasim ustanovama,a mi genocidan narod ? Dobro su oni platili Amerima pa mogu ovako da se glupiraju,dok mi sami ne znamo dal da priznamo,ne priznamo,granicimo,ma mi ne znamo sta cemo izmedju sebe a ne sa Kosovom.

    1. srbe niko neje proterao onisu nakon terora i genocida nad AL narod sami su napustili organe dan danas u Kosovo nema uslove tesu izmisljotine onima koji su pocinili AL da platilismo s krv kod vas USA je jaka ne trebaju nase para vi treba da odgovarate za teror i genocid !

    2. srbe niko neje proterao onisu nakon terora i genocida nad AL narod sami su napustili organe dan danas u Kosovo nema uslove tesu izmisljotine onima koji su pocinili AL da platilismo s krv kod vas USA je jaka ne trebaju nase para vi treba da odgovarate za teror i genocid !

    3. srbe niko neje proterao onisu nakon terora i genocida nad AL narod sami su napustili organe dan danas u Kosovo nema uslove tesu izmisljotine onima koji su pocinili AL da platilismo s krv kod vas USA je jaka ne trebaju nase para vi treba da odgovarate za teror i genocid !

    4. @Realno***Navedi mi ko je i kome vadio organe? Nemaš pojma,znaš ono što ti je servirao RTS!

      1. Ovo se zove: „Sto puta (u ovom slucaju cak cetri puta objavljeni isti komentar a meni npr. ni jedan) ponovljena laz ne moze biti istina“ i jos jedna laz; 250.000 Srba i Roma ste proterali a nisu pobegli krvavih ruku.
        A sto se tice vadjenja (na zivo) organa Srba i ispumpavanje i poslednjeg mililitra krvi dokazace se na Specijalnom Sudu u Hagu za Ratne Zlocine OVK (UQK) na KiM u periodu 1999/2002.god. Otud i ova silna nervoza pre svih Kadri Veseljija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.