Vesić: Đilasova politika je blato

Ostavite komentar


  1. A sto se vas dvojica ne rvate u blatu pa ko pobedi BG je njegov
    I da se završi više sa tim optuzbama

  2. Računica je prosta. I dalje ga boli što ga je Đilas svojevremeno iskulirao. A onda je od „ovih“ dobio sve što Đilas nije hteo da mu da.

    1. Neuzvracena Djilasova ljubav najvise boli Vesica. To moze biti jako opasno po zivot. Vesic je pravi intelektualac od kako je poceo da koristi naocare.

  3. Pa zar je , ovaj gospodin , jos uvek zamenik gradonacelnika dvo milionskog grada , prestonice Republike Srbije… Beograda ? ? ? …. samo pitam

    1. Grešiš, Vesić nije zamenik gradonačelnika, on je gradonačelnik!
      Pošto živiš u Parizu, dalekio od Beograda, razumlivo je što ga brkaš s likom koju se u Beogradu ponekad (retko) pojavljuje u javnosti i lažno se predstavlja kao gradonačelnik Beograda. Slobodno ga zanemari, on je bitan koliko i fikus u Vesićevoj kancelariji!

  4. „niko ne glasa za njega, rekao je Vesić“

    A ko je i kada glasao za tebe? Kada je to na glasačkom listiću bilo ime i prezime „Goran Vesić“?

  5. Govan Besić pretvori ceo Beograd u blato bez pardona. Samo francuski sistem smene vlasti ovde pomaže.

  6. Moram ovo da pitam,ne mogu da izdržim,ima li u sns-u neko normalan?Mislim da bi ovo pitanje moglo da bude i nagradno pitanje,nagrada da bude baš velika, jer je pitanje izuzetno teško.Ako ne i nemoguće za pogoditi.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu 10

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu

Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije na X mreži , reagujući na pisanje Nove S i optužbe opozicije da vlast beži od rasprave o KiM i ltijumu , napisala je da ona i vlast ne beže od tih tema, kao i da opozicija ponovo pokazuje svoje licemerje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.