Vesić: Izdavanje dozvola za projekat „Jadar“ zavisi od studije procene uticaja na životnu sredinu

Ostavite komentar


  1. Ovoj vlasti ne treba ništa verovati , jer sve izvrću i ne drža reč . Njihova lična i klanovska dobit im je na prvom mestu , zato su putevi , stadioni i svi javni objekti za trećinu skuplji nego što je potrebno . Najbolji primer za njihovo kršenje dogovora je baš Jadar , za koji su rekli da se obustavlja , a gle sada . Ili ovo sa atentatom na Trampa i dovođenje slobodnih medija U Srbiji sa tim i Vučićem u vezu , a nigde nikakve veze samo njihova laž i manipulacija . A kakvu klimu stvaraju i koje reči upotrebljavaju Pink i Informer ?Pa kako im onda bilo šta verovati ?

  2. Sve priče za i protiv su neobavezujuće i bez posledica. Manupulacije se rade i sa jedne i sa druge strane. Ako ne bude milom biće silom. Kako je Projekat je od državnog značaja.
    Predsednik države, Vlada, Skupština Srbije treba da preuzmu pojedinačnu odgovornost za slučaj devastiranja sliva Drine i Save. Referendumsko pitanje bi bilo: Da li prihvatate da Predsednik države, Vlada, Skupština garantuju pojedinačno svom svojom imovinom do sedmog kolena da neće doći do ekološkog devastiranja sliva Drine i Save otvaranjem rudnika litijuma.

  3. Studija ce sigurno biti pozitivna sobzirom na stepen korupcije u Srbiji.

  4. Zašto ovaj lik „objašnjava“ ne objašnjivo i po kom osnovu?
    Imamo sveznajućeg i glavnu alapaču pa oni se ubiše dokazujući da rade sve u nečiju korist (naravno ne u našu).
    Usput šta je sa Ćelom ne javlja se?

  5. Odavno niko ništa ne veruje bučiću, vesiću, brnabić i ostatku kriminalne bulumente na vlasti, ni rio tintu, niti korumpiranim organima i institucijama u ovoj državi.
    Nikakav litijum! Nikakva „studija“!

  6. Naprednjaci na dugme postali zaštitnici prirodne sredine i zeleni od Zelenih.

  7. O kakvoj dozvoli je reč ako je on kao član DS već izdao dozvolu…ne razumem da ne razumem!

  8. Pa Vesiću, studija je rađena i za kocke na Trgu Republike i bila je fantastična.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.