Vesić: Neka se opozicija dogovori hoće li i kad izbore, mi smo spremni od 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Опозиција да сме на изборе да изађе већ би рекла када хоће,али после све ове подршке Куртију свесна је да н изборима тек сад немају шансе,па ће због тога сада на све начине да покуша да се извуче од избора.

  2. Taj „švedski sto“ može u momentu da nestane, i šta onda sledi… 17 decembar kao što je srpska opozicija tražila, kukala i molila, pa kom“opanci, kom obojci“ jer su istrošili sve njihove muzičke želje što se tiče izbora.

  3. Kvazi Opozicija je odavno pokazala da nema savesti I da joj je nasilje jača strana.

  4. Teško da će se opozicija u Srbiji dogovoriti oko datuma izbora jer su jako neodgovorni političari, loši vladari, često slabih kvalifikacija – avgustovskih prelaznih dvojki…
    I još mnogo toga a sve negativno, nikakvo, konkavno….

  5. Mislim da je sad ovo previše, tražili su izbore i dobiće i šta se više ima tu polemisati.

  6. Dogovorili bi se oni da mogu, kako da se dogovore kada jedni hoće, drugi nee, jedni hoće jedne izbore drugi hoće druge! Svejedno kad se dogovore neka kažu ali velika je verovatnoća da neće smeti jer nemaju sa čim da izađu pred građane!

  7. Naravno da su spremni drzavnim parama kupuju glasove ,naprimali medicinski i ne medicinski kadar,dobili resenja sa obavezom skupljanja glasova

  8. Ala se raspisala parizer botovska organizacija, kako vas više nije sramota,imate li obraza da šetate Srbijom ,a učestvujete u gašenju iste,unuci će vas proklinjati što ste zemlju izdali ,bedo ljudska ,fuuuujjjjj!!!

  9. Kada mafija organizuje izbore hoće li izbore izgubiti. Pa neće zato što je mafija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.